Σάββατο, Απριλίου 20, 2013

ΝΑΟΥΣΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταγγέλλει την εμφάνιση ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νάουσα, τα οποία πραγματοποίησαν εξορμήσεις εναντίον των μεταναστών.
Όπως τονίζει: «Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν και στην πόλη μας, σπέρνοντας τη γνωστή χολή τους ενάντια στους μετανάστες. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της 21ης Απριλίου δεν ενοχλούνται, όταν οι μετανάστες δουλεύουν για ψίχουλα ή μένουν απλήρωτοι, αφού εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Θυμίζουμε σε όλους ότι η Χρυσή Αυγή είναι υπέρμαχος των μεροκάματων των 18 ευρώ, των δουλεμπορικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, της πλήρους ασύδοτης δράσης των επιχειρηματιών.


Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την παρουσία τους. Είναι ανεπιθύμητοι! Ντροπιάζουν τους εργάτες και την πόλη. Μια πόλη που έχει χύσει αίμα στον αγώνα ενάντια στους φασίστες. Καλούμε το λαό της πόλης μας να τους απομονώσει, να τους πετάξει έξω από τα σχολεία, τους συλλόγους, από παντού.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας με σύνθημα: "Έλληνες εργάτες και αλλοδαποί, ίδια τα συμφέροντα, ίδιοι και οι σκοποί", κόντρα στο ψέμα ότι φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία, θα συνεχίσει την προσπάθεια για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και όλου του λαού ενάντια στους μεγαλοεργοδότες και τους πολιτικούς τους εκφραστές».902.gr
ΠΡΕΖΑ TV
20-4-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για να μην λέτε οτι τα κάνε μονο η χρυσή αυγή αυτά: Από τις ειδήσεις που δεν προκειται να διαβάσεις πουθενά: http://www.yourjewishnews.com/2013/04/26658.html