Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;


Το «έσχατο μέσο» της απεργίας πείνας, που είχε ακουστεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των εργασιών του γενικού και διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ, σκέφτεται ως μέσο πίεσης για την επίλυση των προβλημάτων τους η ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Για αυτό το μέσο πάλης έκανε λόγο ο πρόεδρος Χ. Φωτόπουλος, που τα είπε «έξω από τα δόντια» στην ετήσια γενική συνέλευση των αστυνομικών του Κιλκίς.


«Μας θέλουν μονάχα για τις κινητοποιήσεις και όχι για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Μας θέλουν ενάντια στους πολίτες που διαμαρτύρονται. Μας βάζουν να μαλώνουμε με τους πατεράδες και φίλους μας αγρότες, παρατάσσοντας διμοιρίες απέναντι σε δύο τρακτέρ. Μας αναγκάζουν να υπερασπιζόμαστε στη Χαλκιδική τα συμφέροντα μιας εταιρείας. Τι ωραία Αστυνομία που έχουμε!» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «αν δεν τροποποιηθεί ο σχεδιασμός διάταξης, το Κιλκίς θα πάψει πια να έχει Αστυνομία. Θα υπάρχουν αστυνομικοί μονάχα για τις πορείες και για τις κινητοποιήσεις π.χ. των αγροτών, αλλά όχι για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πολίτη»

«Δεν έγινε αντιληπτό τι πρόκειται ν' ακολουθήσει. Τα προβλήματά μας θα είναι αύριο πολλαπλάσια και συνεχώς επιδεινούμενα αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά με πορείες, ακόμα και με λευκές απεργίες», κατέληξε ο κ. Φωτόπουλος.

Α. Κ. ΜΩΡΟΥ enet.gr


ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

και μεις απέναντι μας σας θέλουμε ρε μουνόπανα, δεν σας αξίζει να είσαστε δίπλα μας!