Δευτέρα, Απριλίου 01, 2013

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΘΑΣΟΥ


Έντονη ήταν η ανάδραση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Ποταμιάς της Θάσου στην προσπάθεια μελών της Χρυσής Αυγής να διανείμουν το απόγευμα της Κυριακής τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη πλατεία του οικισμού.


Οι κάτοικοι της Ποταμιάς κρατώντας πανό και φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα εμπόδισαν το φορτηγό να ξεφορτώσει τα τρόφιμα και ανάγκασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να εγκαταλείψουν το χωριό φωνάζοντας πως είναι ανεπιθύμητοι και ότι δεν ζητούν ελεημοσύνη.

Μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Ποταμιάς, της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και μεμονωμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Ποταμιάς και αφού απομόνωσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγή τους είπαν ότι δεν επιθυμούν τη διανομή τροφίμων, ζητώντας τους να εγκαταλείψουν το χωριό. 

Ταυτόχρονα, απέτρεπαν όσους συμπολίτες τους είχαν εκφράσει την πρόθεση να λάβουν τα δωρεάν τρόφιμα που θα διένειμαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Στα πανό που  κρατούσαν αναγράφονταν συνθήματα όπως: «Ο φασισμός δεν θα περάσει. Μη γίνεσαι το ψάρι που σε ταΐζουν» και «Ο φασισμός νικιέται με αγώνες και όχι με ελεημοσύνες», ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν και  τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι.

Λίγε μέρες νωρίτερα τα μέλη της Χρυσής Αυγής διένειμαν τρόφιμα και στην Τοπική Κοινότητα Λιμεναρίων, όπου η ανταπόκριση ήταν μικρή. 

Τις επόμενες μέρες ανάλογη κίνηση θα κάνουν και στην Τοπική Κοινότητα της Παναγίας όπου ήδη οι κάτοικοι του παραδοσιακού οικισμού του νησιού έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να γίνουν δεκτοί ούτε οι ίδιοι ούτε τα προϊόντα τους. 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 ΕΝΕΤ.GR


ΠΡΕΖΑ TV
1-4-2013

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AN ZΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ!

Σε αντίθεση με τα όσα ψευδή αναφέρονται στην ανακοίνωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) και τα αναπαρήγαγαν πολλά καθεστωτικά ΜΜΕ, στις 31 Μαρτίου διεξήχθη στην Ποταμιά Θάσου με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση Ελλήνων ενημερωτική δράση και διανομή τροφίμων από δεκάδες Συναγωνιστές του πυρήνα δράσης. Σε πάνω από 100 οικογένειες διανεμήθηκαν άνω των 50 κιλών φρέσκα ψάρια καθώς και 150 σακούλες με ζυμαρικά και όσπρια. Η ανταπόκριση των κατοίκων της Ποταμιάς ήταν θερμότατη.

Αντίθετα, με το πέρας της διανομής τροφίμων, μια ολιγομελής ομάδα παρακρατικών, άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κρατώντας πανό με αντεθνικό περιεχόμενο.

Nα και οι φωτογραφιες:

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-sth-lasph-tou-ape-kai-twn-kathestwtikwn-meswn#.UVltQkpGeTw

Ανώνυμος είπε...

Παλι ξεφτιλιστηκαν οι αριστεραντζες.

http://www.enikos.gr/politics/133287,Den_ediwxan_th_Xrysh_Aygh_.html

Ανώνυμος είπε...

AYTA ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις απο την νομαρχική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η «υπηρεσία» απευθύνεται μόνο σε Ελληνίδες που θέλουν να κάνουν έλεγχο οστεοπόρωσης.

«Η εξέταση γίνεται από εθελοντές ιατρούς στα νόμιμα ιδιωτικά τους ιατρεία χωρίς ουδεμία επιβάρυνση, χωρίς περιορισμούς, χωρίς λίστες αναμονής, αυθημερόν για όλες τις Ελληνίδες που θα το ζητήσουν, ασφαλισμένες ή μη και για όλο τον Απρίλιο» αναφέρεται στην ανακοίνωση!

ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαύγουλα θα έπρεπε να ντρέπεστε που ψέλνετε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας παλιοπροδότες, γερμανοτσολιάδες του κερατά. Έχετε γεμίσει τον κόσμο με κέλτικους σταυρούς και σβάστικες. Εσείς είστε τα ανθελληνικά σκουλίκια που πρέπει να εξαφανιστούν. Τι δουλειά έχει ρε τσογλάνια σε συγκέντρωση "πατριωτικού" κόμματος οι κέλτικοι σταυροί να είναι πιο πολλοί απο την Ελληνική σημαία; Προδότες. Στο στρατό ρε ανθέλληνες σηκώνατε σβάστικες και κέλτικους σταυρούς ή την Ελληνική σημαία; Πάρτε τα ναζιστικά σας σύμβολα και βάλτε τα στον πισινό του βουλευτή σας του Ηλιόπουλου (ξέρει αυτός απο κλύσματα βαρέος τύπου) και στον άλλον τον πρεζέμπορα. ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

@ 5:51

Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;;;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;;

ΕΝΩ ΕΔΩ:

7/7/2010

Επτά άτομα που θεωρούνταν ύποπτοι για τους τρεις θανάτους στην τράπεζα Marfin συνελήφθησαν αλλά για 156 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Και οι επτά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους παρακολουθούσαν και τους «άκουγαν» ως ύποπτους για την δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στο υποκατάστημα της MARFIN στις 5 Μαΐου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο τους προέκυψε η μεταφορά 156 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι 7 συλληφθέντες, πέντε Έλληνες, ένας Γάλλος και μία Ρουμάνα, εντάσσονται από την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο με δύο από αυτούς να έχουν συλληφθεί για επεισόδια και καταστροφές, ενώ ένας ακόμη έχει δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας 40χρονος από τη Σπάρτη, οι δύο γιοι του, ηλικίας 23 και 20 χρόνων, εκ των οποίων ο πρώτος έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια. Αντίστοιχη σύλληψη έχει και ο 27χρονος Γάλλος, ενώ ιδιαίτερο αστυνομικό ενδιαφέρον επιδεικνύεται για έναν 19χρονο Έλληνα, που διαμένει στον Αγ. Δημήτριο και έχει δεκάδες προσαγωγές από επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τον θέλουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταστροφικές και εμπρηστικές επιθέσεις αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν επίσης μία 19χρονη Ελληνίδα, μία 29χρονη Ρουμάνα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός συνεργός τους. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στη Φυλή και την Αθήνα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών όπως και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στις 3 Ιουλίου μέλος της οργάνωσης οδηγώντας αυτοκίνητο ταξίδευσε στα Ιωάννινα και παρέλαβε 150 αυτοσχέδιες πλαστικοποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών, με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρωί της επόμενης μέρας στη Φυλή Αττικής εντοπίστηκαν τρία ακόμη μέλη της σπείρας να κατέχουν μέσα στο αυτοκίνητο την μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Στη κατοχή τους καθώς και σε οικίες στη Σπάρτη και στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 3.948 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, 10 κινητά τηλέφωνα, 35 κροτίδες, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, 8 γάντια, μία θήκη πιστολίου και ένα μεταλλικό σφυρί. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν προχθές στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ


15/4/2010

Συνεληφθησαν αναρχικοι εμποροι ηρωινης.Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ


15/4/2010

Συνεληφθησαν αναρχικοι εμποροι ηρωινης.Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ

15/3/2007
Συνελληφθει για εμπορια οπλων και ναρκωτικων η κορη του κου Δραγασακη.Κατά της κορης του κου Δραγασακη «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Συνελήφθη μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες...ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ

Ο Γ. Μοναστηριώτης μεταξύ των συλληφθέντων για ναρκωτικά
28 Μαρτίου 2009, 17:20


Ο γνωστός για τη δράση του αντιεξουσιαστής και αντιρρησίας συνείδησης, Γιώργος Μοναστηριώτης, είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που φέρονται ως μεγαλέμποροι χασίς και συνελήφθησαν χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Νίκαιας.

Ο Μοναστηριώτης είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Πεδίο δράσης των τριών συλληφθέντων στη Νίκαια ήταν ο Πειραιάς και το Κερατσίνι, όπου διοχέτευαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης, με τζίρο πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε ληστείες και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο σπίτι-γιάφκα που χρησιμοποιούσαν οι 32χρονοι στη Νίκαια, εντοπίστηκαν 3,942 κιλά κατεργασμένη κάνναβη, 2,977 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, 36 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα αυτόματο υποπολυβόλο ΜΡ5 Parabelum διαμετρήματος 9 mm, ένα περίστροφο μάρκας 357 magnum armenium, 355 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, καθώς και ένα αυτοσχέδιο όπλο αποτελούμενο από τσεκούρι και ξιφολόγχη. Επίσης, εντοπίστηκαν και περούκες, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει και σε ληστείες.

Σε ό,τι αφορά στο ΜΡ5, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δεν πρόκειται για όπλο που έχει κλαπεί από αστυνομικούς, κάτι που θα διαψευστεί ή θα επιβεβαιωθεί με ασφάλεια μετά τη βαλλιστική εξέταση.

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΚΑΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

«Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».

Σε αυτή την αναφορά προχωρά ο 41χρονος Ελληνας αντιεξουσιαστής που έχει συλληφθεί - το πρωί του Σαββάτου στην οδό Κρήνης στη Ν. Ιωνία - με τον 29χρονο συγκατηγορούμενό του για το μυστηριώδες πενταπλό φονικό της Κύπρου με θύματα τους φρουρούς ενός Κύπριου επιχειρηματία που σχετιζόταν με ηλεκτρονικό τζόγο.

Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές φαίνεται να έχουν εντοπίσει κύπριο επιχειρηματία από την Αμμόχωστο, που θεωρείται πιθανόν να ήταν ο «εντολέας» για την εν ψυχρώ δολοφονία, ενώ αναζητούν τα χρήματα ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ που φέρεται να δόθηκαν στους πληρωμένους δολοφόνους για να διεκπεραιώσουν το «συμβόλαιο θανάτου».

Ωστόσο η υπόθεση αποκτά μια ιδιαίτερα σημαντική διάσταση στην Ελλάδα αφού πλέον η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διερευνά ιδιαίτερα σοβαρά το ενδεχόμενο η εν ψυχρώ δολοφονία των πέντε σωματοφυλάκων στην Κύπρο να έχει σχέση με τις αιματηρές επιθέσεις της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Κι αυτό γιατί οι διασυνδέσεις ενός εκ των υπόπτων, ο τρόπος δράσης αλλά και το όπλο (με δεκάδες σφαίρες των 9μμ) που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία της Κύπρου, έχει σημαντικές ομοιότητες με τις ενέργειες ενός από τους αγνώστους που «γάζωσαν»τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα και τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια, το καλοκαίρι του 2009 και του 2010.

Ο 41χρονος που διέμενε με συγγενείς του στη Ν. Ιωνία είχε κατηγορηθεί τρεις φορές στο παρελθόν για διακίνηση κοκαΐνης. Στις δύο πρώτες δεν είχε συγκατηγορούμενο και οι υποθέσεις για τις οποίες είχε βρεθεί κατηγορούμενος θεωρούντο «μικρού βεληνεκούς».

Ωστόσο, στις 17 Ιουλίου, είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα 12 άτομα για την μεταφορά 83,7 κιλών κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα, με το ιστιοπλοικό σκάφος «Dodo» που κατέπλευσε στα Σύβοτα της Λευκάδας. Αρχηγός του κυκλώματος φερόταν 28χρονος πολιτικός μηχανικός. Τότε, στη διάρκεια αυτών των ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ είχε ανακαλύψει δεκάδες όπλα -ανάμεσά τους και Glock- που χρησιμοποιούσε το ίδιο κύκλωμα.

Από την άλλη πλευρά ο 29χρονος είχε ενεργή δραστηριότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μάλιστα σε ηλεκτρονική του ανάρτηση, τον Μάιο του 2010, κατήγγειλε ότι «αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιτέθηκαν και τον έριξαν από τη μηχανή του». Ο ίδιος, στην ανάρτηση εξηγούσε την επίθεση εναντίον του: «επειδή ανήκω στον αναρχικό χώρο και συμμετέχω σε όλες τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες».

Τα τελευταία χρόνια και αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν διαπιστώσει ότι είχε συναντήσεις με άτομα που είχαν κατηγορηθεί τα τελευταία χρόνια για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις. Ομως, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του. Ακόμη είχαν υπάρξει ενδείξεις συμμετοχής του σε, καταδρομικού τύπου, επιθέσεις αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται να διατηρούσε πολυετή φιλία με τον 41χρονο συγκατηγορούμενό του για την υπόθεση της Αγίας Νάπα.

Ανώνυμος είπε...

Μίλησα για το μαίανδρο ρε προδότη;
Για αυτά μίλησα:
http://strangejournal.files.wordpress.com/2012/03/prd_xa_aug-sept1982.jpg?w=440
http://www.therevolution.gr/wp-content/uploads/2012/05/xrisi_augi1-427x633.jpg
http://strangejournal.files.wordpress.com/2012/03/prd-xa_ian1987ioul1991.jpg?w=440
http://4.bp.blogspot.com/-dAejLo0_vIc/T16COqCFOVI/AAAAAAAABGk/1B4-Do-Rp8A/s1600/ekswf-prd-XA_Mai-Ioun2007_Ioul2006.jpg

Αυτά δεν είναι σβάστικες ρε γερμαναρά;
Ο Κέλτικος σταυρός που κολλάει ρε προδότη; Απο πότε οι έλληνες χρησιμοποιούσαν κέλτικους σταυρούς γαμώ τη Γερμανία σου; Τράβα στο Βερολίνο αν γουστάρεις τέτοια παλιογερμαναρά, γερμανοτσολιάδες, προδότες του κώλου. Εδώ είναι Ελλάδα και δε γουστάρουμε το πακιστανό χοντροβούβαλο που έχετε για φύρερ παλιορφανά του Χίτλερ. Για τον πρεζέμπορα ξέρεις πολύ καλά για ποιον λέω. Για τον Ηλιόπουλο δε σε ενόχλησε ε; Ο κόσμος τοχει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι. Τραβάτε πίσω στη Γερμανία παλιοπροδότες.

Ανώνυμος είπε...

Πούλο τώρα ε; Μέχρι να μπείτε στη βουλή μέχρι και τη γερμανική σημαία δώρο είχε η φυλλάδα σας και τώρα για να μην τρομάξετε τα άλλα εθνοπροδοτικά σκουλήκια τα κόψατε αυτά. "Πατριώτες" να χαρώ, που στα μισά βίντεο κάνουν λάθος τον Εθνικό Ύμνο και δεν τηρούν ούτε τη βασική ορθογραφία. Μιλάνε και γράφουν σαν χειρότερα και απο μετανάστες. Μάθε γερμανικά ρε γερμανοτσολιά αν δε σου αρέσει η γλώσσα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

''ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ''

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ

''ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ''

Ανώνυμος είπε...

@ 7:01
@ 7:05

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ 2.000.000 ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σου είπε οτι είμαι κομμουνιστής ρε προδότη; Τόσα ξέρεις τόσα καταλαβαίνεις. Όποιος δηλαδή δε δηλώνει υποταγή στο Χίτλερ σας και την εμετική γερμανολαγνεία σας είναι κομμουνιστής ε; Μαγαρίζετε τη χώρα μου ναζιστικά σκυλιά της Γερμανίας. Μαγαρίζετε τη σημαία της Πατρίδας μου κάθε φορά που την ακουμπάτε με τα ίδια χέρια που ορκίζονται σε σβάστικες. Είστε προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Τους αναρχοάπλυτους τους έχω γραμμένους πιο βαθιά απο εσένα. Αλλά έτσι είστε τσουτσέκια, μόνο σε αναρχικούς και κομμουνιστές κάνετε τους μάγκες. Όταν έρθει η ερώτηση απο έναν πατριώτη αποφεύγετε να απαντήσετε. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΛΤΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΙΝΗΜΑ. Όσο τσαντίζομαι με το κάψιμο της σημαίας, τόσο τσαντίζομαι οταν οι νεοναζί γερμανόκαυλοι της Χρυσής πουστοσυμμορίας τη μαγαρίζουν δίπλα στα λάβαρά τους.

Ανώνυμος είπε...

τις φωτογραφίες να τις βάλεις στον πάτο σου καραγκιόζη!
εκεί είμασταν και τα ίδαμε τα ξεφτιλίκια σας με τα μάτια μας.
την προπαγάνδα σου μαλάκα πούλα την στα τούβλα που κάνεις παρέα!

SKANDALO είπε...

@3:14, 4:40, 5:06, 6:39, 6:42, 7:58 (κλπ)


Τί έγινε μωρή αδελφούλα της Χρυσής Πορδής? Απέκτησες (διαδικτυακά) αρχίδια?

Πάλι πούτσα σήμερα στην Ποταμιά της Θάσου? Από ένα χωριό γερόντων?!

Καλά ρε μαλακισμένα Χρυσαυγουλάκια, σε λίγο θα σας γαμάνε και τα νήπια...

Σημείωσε και κάτι τελευταίο μαλακομπούκωμα της Χρυσής Πορδής: Στον διαχειριστή του PrezaTV φαίνονται μέσω ειδικού προγράμματος οι διευθύνσεις ip. Σταμάτα λοιπόν να σχολιάζεις συνεχώς μήπως και φανείτε πολλοί.

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΟΤΟΥΛΑ ???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

1:18

πόσταρα ότι οι φωτογραφίες σας είναι ¨παπάς¨.....δεν βλέπω να λες τίποτα.....αρχιπαπατζή!

και εννοείται ότι για αλάν κογιου τα χρυσαύγουλα ΜΟΚΟ!!!!!!!!!!

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ