Σάββατο, Απριλίου 20, 2013

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ,ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΧΗΤΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΓΙΝΑΝ  ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ,ΠΛΑΣΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΥΠ) ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΗΘΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΧΗΤΟ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ HOT DOC ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
Του Κωστα Βαξεβανη
...Οι πλαστές αποδείξεις δόθηκαν σε «φιλικούς» προς την ομάδα δημοσιογράφους για να προωθηθούν (στη διάθεσή μας είναι όλα τα ονόματά τους). Κάποιοι από αυτούς πληρώθηκαν, ενώ ένα σετ αποδείξεων αγοράστηκε από εκδοτικό συγκρότημα στον Ταύρο. Το σύνολο των αποδείξεων ταχυδρομήθηκε επίσης στα συνδικαλιστικά δημοσιογραφικά όργανα (ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ), για να δοθεί 
εντολή για έρευνα και να αξιοποιηθεί ο θόρυβος που θα δημιουργούνταν. Οι αποδείξεις με τα ονόματα «Κώστας Βαξεβάνης» και «Βασίλης Χήτος» δόθηκαν επίσης από την ομάδα συκοφά- ντησης σε άτομα από την επικοινωνιακή ομάδα της Συγγρού, σε συνάντηση που έγινε στο εμπορικό κέντρο Cosmopolis στην Κηφισίας. Παρών ήταν και κάποιος blogger, ο οποίος θα φρόντιζε για την προώθηση του «θέματος». Λίγο πριν από τις εκλογές ο πράκτορας Κ.Α. έκανε εμφανίσεις στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, γεγονός που είχαμε μάλι- στα δημοσιεύσει, θέτοντας δημόσια το ερώτημα στον Αντώνη Σαμαρά «τι δουλειά έχει ένας επίορκος πράκτορας στη Συγγρού;». Η εμπλοκή ανθρώπων από τη ΝΔ στην επιχείρηση «αυτόγραφα» αποκαλύφθηκε σε μένα από ξένο δημοσιογράφο, ο οποίος με συνάντησε μετά τη σύλληψή μου για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Ο δημοσιογράφος μου δήλωσε έκπληκτος ότι σε συνάντηση που είχε με σύμβουλο του πρωθυπουργού, όταν τον ρώτησε για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα, ο σύμβουλος έβγαλε από το σακάκι του την πλαστή από- δειξη και του την έδωσε ως αποδεικτικό του «ύποπτου ρόλου» μου. Άλλωστε η ΝΔ ήταν το μόνο κόμμα που δεν εξέ-δωσε ανακοίνωση όταν έγινε εναντίον μου η συκοφαντική επίθεση στο blog Fimotro από τον Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος ήταν ένας από τους παραλήπτες της απόδειξης.
Περισσοτερα στο τευχος που κυκλοφορει http://www.hotdoc.gr/
(συνεχιζεται...)
ΠΡΕΖΑ TV
20-4-2013

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία μόνο.Γιατί δεν έβγαζε μια κανονική απόδειξη η ΕΥΠ και είχε ανάγκη να βρει μια πλαστή η ΝΔ;Με τα το σκάνδαλο της λίστας που έκρυψε τα ονόματα πάει να τα μπαλώσει ,δεν πείθει όμως ούτε τους συναδέλφους τους δημοσιογράφους.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικές αποδείξεις της ΕΥΠ ήταν. Διάβασέ όλο το ρεπορταζ και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

@ 4:18

Δοκίμασε να αφήσεις σχόλιο σε Καθημερινή/enikos.gr/ποντικι/επίκαιρα για το θέμα Σάλλας-Πειραιώς, ή για τις αποκαλύψεις του HotDoc και όταν δεις το ψαλίδι που πέφτει, έλα πες μας αν οι αποκαλύψεις είναι μούφα ή αν πατήσαν κάλους..
(αν δεν είσαι της γνωστής επιδοτούμενης ομάδας σχολιαστών βέβαια..)

Ανώνυμος είπε...

@5:10
κάνουν μπαμ πια οι των έμμισθων ομάδων. 1) από τις κοινότοπες προπαγάνδες που εκδίδουν τα "επίσημα" κέντρα τους, 2) από το περιορισμένο ρεπερτόριο επιχειρημάτων -ποθ ο θεός να τα κάνει επιχειρήματα- και 3) από την έλλειψη γνώσης για το θέμα στο οποίο την "πέφτουν".