Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Γερμενης τησ Χρυσησ Αυγης πηγε να χτυπησει με μπουκετο τον Καμινη και πετυχε ενα 12χρονο κοριτσακι!!!

Ο Γερμενης της Χρυσης Αυγης πηγε να χτυπησει τον Καμινη εξω απο το κοινωνικο παντοπωλειο στο Στ.Λαρισης και τελικα πετυχε ενα κοριτσακι που ηταν στο σημειο.Ο Γερμενης οπλοφορουσε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΣΗΣ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ , ΜΙΑ 90ΧΡΟΝΗ ΓΡΙΟΥΛΑ , ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

5 48 Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ COPY PASTE ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ??ΤΟ ΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ,ΣΤΟ TVXS ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ,ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

OI AΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΜΙΝΗ.!!!

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων και Δήμου Αθηναίων..Φέτος η εν λόγω εκδήλωση -διαφήμιση της»μαστούρας» θα διεξαχθεί σε τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα στις 8, 9, 10 και 11 Μαΐου. Μάλιστα, για την έναρξη της εκδήλωσης έχει διατεθεί το…Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων!

Ανώνυμος είπε...

10:43 εσείς πότε θα οργανώσετε κανένα φεστιβάλ κοκαϊνης?
Και κυνομαχίες να κάνετε!
Επίσης μπορείτε να κάνετε καιμια εκδήλωση υπέρ της σωματεμπορίας....ξέρετε εσείς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Ο ΚΑΝΙΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ