Κυριακή, Μαΐου 12, 2013

ΑΔΕΛΦΗ 23ΧΡΟΝΗΣ ΦΑΙΗΣ: ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ, ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕ


Η απολογία στον ανακριτή της αδερφής της 23χρονης Φαίης Μπλάχα δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας από τον «νταή» χρυσαυγίτη Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η 32χρονη παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδερφής της και ο λόγος που τον «κάλυπτε» μετά το τραγικό συμβάν ήταν γιατί εκείνος την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, σε αυτή και την οικογένειά της.


«Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ», κατέθεσε στον ανακριτή η αδερφή της Φαίης ενώ υποστήριξε ότι την εκβίαζε πως αν συλληφθεί και πάει στη φυλακή, όταν βγει θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της.

Αλλά και η κατάθεση του πατέρα του δράστη, όπως γράφει η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» φανερώνει τον βίαιο χαρακτήρα του Βαγγέλη Στεφανάκη.

«Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά...Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι».



Πηγή: Αδελφή 23χρονης Φαίης: Εκανα έρωτα με τον Στεφανάκη, το κατέγραψε σε βίντεο και με εκβίαζε | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/104758#ixzz2T4f2WeyL


ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσω,

Η Δύστυχη Φαίη τα είχε με χρυσαβγουλο, οποίος κατηγορείται και για επίθεση σε κιόσκι του ΚΚΕ προεκλογικά. Τη σκοτώνει και η Αστυνομία ΔΕΝ πάει να τον πιάσει ενώ έχουν δημοσιευτεί το όνομά και η φάτσα του παντού επειδή είναι χρυσαβγουλος.
Στην αδερφή της, τις πρώτες ώρες απαγγέλλονται κατηγορίες για ψευδορκία και υπόθαλψη του εγκληματία!!! Ερώτημα βλακός: Είναι δυνατόν να μαθαίνεις ότι ο γκόμενος της αδερφούλας σου, τη σκότωσε στο ξύλο και να μην τρελαίνεσαι από αργή και αίσθημα αδικίας, αλλά να παραπλανείς τις Ανακριτικές Αρχές και να προβαίνεις σε υπόθαλψη του εγκληματία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Μαριαλένα όμως είναι ανώτερος άνθρωπος και δεν ασχολείται με τέτοιες βλακώδεις σκέψεις.
Στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι η Μαριαλένα, είναι παντρεμένη, τα είχε όμως και αυτή με το χρυσάβγουλο, κρυφά από την Δύστυχη Φαίη, όπως αναφέρει σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Δικηγόρος του χρυσαβγουλου. Μεταξύ άλλων λέει ότι: «ο πελάτης μου πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πήγε αμέσως στην Αστυνομία επειδή είναι πολύ χαμηλής γραμματικής μόρφωσης» Εδώ που τα λέμε αυτό αποδεικνύεται από τις φασιστικές αντιλήψεις και πράξεις του.
Σήμερα είδα στο youtube συνέντευξη του Δικηγόρου της κατηγορούμενης λοιπόν Μαριαλένας, ο οποίος είναι ο Θανάσης Πλεύρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να λέει μεταξύ άλλων ότι είναι απαράδεκτη πράξη η χειροδικία, (ο Πλεύρης τώρα όλα αυτά.- Ο ΠΛΕΥΡΗΣ!!!!!!!!!!!) Στην ίδια εκπομπή ειπώθηκε ότι για να αναγκαστεί να χωρίσει ο δολοφόνος το άτυχο θύμα, και να τον έχει μόνο αυτή, του είπε ότι το θύμα τον κεράτωνε!!!!!

ΥΓ. ρε να μην έχω παιδί να την κάνω νύφη μου.