Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗ: ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ;

Παρότι αρχικά και ο πρόεδρος του δικαστηρίου έδειξε τη δυσφορία του για τις εκ νέου αιτήσεις αναβολής της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη, τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης. Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε είναι η 18η Σεπτεμβρίου.


Ο εισαγγελέας θεώρησε βάσιμο το αίτημα για αναβολή από την πλευρά του κατηγορούμενου, λόγω της έφεσης που εκκρεμεί από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, για μη έγκυρη έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια. Η έκδοση του Ψωμιάδη από τα Σκόπια δεν έχει τελεσιδικήσει και δεν έχει πάρει σχετική έγκριση από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Χαμένη από την εξέλιξη είναι σαφώς η ΑΕΚ, καθώς η ΠΑΕ που κυνηγά τον Ψωμιάδη, λόγω της εκκαθάρισης της εταιρείας θα πάψει να υφίσταται από τις 7 Ιουνίου.

Eκτός από την αναβολή, οι συνήγοροι του Μάκη Ψωμιάδη ζήτησαν και διακοπή της δίκης, επειδή δεν ήταν παρών ένας εκ των δικηγόρων του. Ο ίδιος ο Ψωμιάδης, σύμφωνα με το aek365.gr, ισχυρίστηκε προς την έδρα, πως ο βασικός νομικός του εκπρόσωπος δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο, στο πλευρό του Μάκη Ψωμιάδη, βρέθηκε ο γιος του Σταύρος και η κόρη του Χριστίνα.

Παρόντες, επίσης, οι δύο βασικοί μάρτυρες, Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας. Αμέσως μετά την νέα αναβολή ο Ντέμης Νικολαϊδης έκανε δηλώσεις. Συγκεκριμένα τόνισε: «Θέλω να πω πως ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Είναι μόνος του τόσα χρόνια απέναντι στην ΑΕΚ, το κράτος, το ΣΔΟΕ και την λογική και καταφέρνει να κερδίζει».



Πηγή: Πρόεδρος δικαστηρίου στους συνηγόρους Ψωμιάδη: Εχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει η δίκη; | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/108004#ixzz2UleDWDP6 

ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: