Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ»-Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να επιτρέψει την πραγματοποίηση του συσσιτίου «μόνο για Έλληνες» που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή για αύριο, Μ.Πέμπτη, στην πλατεία Συντάγματος, έστειλε την Πρωτομαγιά ο Γ.Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για «συσσίτια μίσους» που «προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη».


Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης έστειλε το μήνυμά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο λογαριασμό του στο facebook έγραψε:

«Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την Πλατεία Συντάγματος.

»Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης.

»Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί».

Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV
1-5-2013

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ο Καμίνης φασίστας;
τελικά όλοι είναι φασίστες εκτός από εσάς;

Ανώνυμος είπε...

8:49 μ.μ.

Ο ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Kala reprezakia kai o la8rokaminis fasistas, pios telika den einai fasistas???? Mipos oi listes-dolofonoi???

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΚΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσωτερικές έριδες..