Κυριακή, Μαΐου 12, 2013

ΆΝΩ ΚΑΤΩ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ως πόλη… έρμαιο των -αριστερών, κυρίως- κομμάτων εμφάνισε την Καλαμάτα ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ισχυριζόμενος ότι «οι κομματικοί μηχανισμοί της Αριστεράς, γράφουν τον δήμο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους» και πραγματοποιούν χωρίς άδεια τις περισσότερες από τις συγκεντρώσεις τους.


Τον πιο πάνω ισχυρισμό διατύπωσε ο δήμαρχος με αφορμή ερώτηση του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Νίκου Διασάκου για το φεστιβάλ που -όπως έχει ανακοινωθεί- οργανώνει τον Αύγουστο η Χρυσή Αυγή στο πάρκο του Λιμενικού Ταμείου.

Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Νίκος Διασάκος, χαρακτηρίζοντας «ναζιστική συμμορία» και «φίλους του Χίτλερ» την Χρυσή Αυγή, ζήτησε από τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα να επιβεβαιώσει και δημόσια ότι -όπως είχε βεβαιώσει τον ίδιο τηλεφωνικώς- δεν έχει εκδοθεί άδεια από τον δήμο για το φεστιβάλ, καλώντας ταυτόχρονα τη δημοτική αρχή να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του. Με τη μη διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής συντάχθηκε και ο επικεφαλής του "Δικτύου Ενεργών Πολιτών" Σταμάτης Μπεχράκης.

Απαντώντας ο δήμαρχος δήλωσε ότι ουδέποτε ζητήθηκε άδεια από τον δήμο, προσθέτοντας ωστόσο ότι το σχετικό αίτημα της Χρυσής Αυγής υποβλήθηκε -και έγινε αποδεκτό, κατά τα φαινόμενα- από την Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας.

«Κανείς δεν μας ρωτάει, έτσι κι αλλιώς, τα βάζετε με τον δήμο ο οποίος δεν ρωτήθηκε καν» συνέχισε ο δήμαρχος, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει πέσει θύμα προπηλακισμού μέσα στο Δημαρχείο «από νεολαία κόμματος, που επί 2 ώρες με προπηλάκιζε ζητώντας να παραδώσω τα κλειδιά του ''Φιλοξένια"» είπε ο Π. Νίκας.

Αποφεύγοντας πάντως να τοποθετηθεί επί της ουσίας, ο δήμαρχος δήλωσε πως τάσσεται γενικώς εναντίον «των ακραίων συμπεριφορών» από οποιονδήποτε.

Εξ άλλου, με απαξιωτική αναφορά σε κομμουνιστικά καθεστώτα επέλεξε ο Π. Νίκας να απαντήσει σε παρατήρηση του Σταμάτη Μπεχράκη για τον τρόπο που η δημοτική αρχή καλωσορίζει Γερμανούς αξιωματούχους, οι οποίοι -όπως είπε ο δημοτικός σύμβουλος- ενδιαφέρονται, μέσα από δομές που προωθούν, «να απομυζήσουν το όποιο υστέρημα των Καλαματιανών και των Μεσσήνιων».

Η θέση του δημάρχου στο ζήτημα αυτό ήταν πως «η Ελλάδα δεν είναι Σοβιετία ή Ανατολική Γερμανία, έχει ανοιχτά σύνορα και ως εκ τούτου η Καλαμάτα έχει την τιμή να υποδέχεται Γερμανούς αυτοδιοικητικούς και τραπεζικούς παράγοντες, αλλά και Κινέζους αυτοδιοικητικούς». Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/25802-nikas-diasakos-xrysi-avgi 

 ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια κατάπτυστη ανακοίνωση για την 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας που διοργανώνει το κίνημά μας στις 3-4 Αυγούστου, στο Πάρκο Λιμενικού, έσπευσε να βγάλει από τώρα (!!!) το μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας και «σαμαράκι» του Φον Αντωνάκη, ΚΚΕ.
Στην ανακοίνωσή τους, τα ορφανά του Στάλιν και ιδεολογικοί απόγονοι των σφαγέων του Μελιγαλά και των κομιτατζήδων που ήθελαν να δώσουν την Μακεδονία και την Θράκη «πεσκέσι» στη Βουλγαρία, καταγγέλλουν (!!!) το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας ενέκρινε τη χρήση του Πάρκου (όπως είχε υποχρέωση να κάνει) και καλούν τον Δήμο Καλαμάτας να απαγορεύσει (!!!) την εκδήλωση. Προσθέτουν δε πως «ούτε καν σκέψη δεν πρέπει να περνάει ότι θα πραγματοποιηθεί τέτοιο πράγμα», υπονοώντας πως αυτοί θα παίξουν το βρώμικο παρακρατικό παιχνίδι του συστήματος και θα επιχειρήσουν να το σταματήσουν με τη βία.
Δεν αμφιβάλλουμε ότι έχουν πείρα στο παρακρατιλίκι, άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ φύλαγαν τη βουλή από την οργή του λαού όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους αποδώσει τα εύσημα («ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»), αλλά στη Χρυσή Αυγή δεν περνάνε τέτοια κολπάκια. Δηλώνουμε από τώρα πως η εκδήλωση θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει, πως θα την περιφρουρήσουμε μόνοι μας, άρα δεν επιθυμούμε καμία αστυνομική προστασία και τέλος καλούμε τα παρακρατικά «σαμαράκια» του ΚΚΕ να κοπιάσουν, αν έχουν όρεξη για ένα δροσιστικό μπανάκι στο Λιμάνι που -ως γνωστόν- βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Πάρκο.
(ΥΓ): Θα τους πετάξουμε και. σωσίβια, για να μη χάσει το σύστημα που υπηρετούν τα. κελεπούρια.

Ανώνυμος είπε...

Golden Dawn you are a light in the world of darkness.

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

4:53 μέχρι στιγμής μόνο το δικόσας παλικάρι έκανε μπανάκι στη θάλασσα....μην μαγκίζεις...παίζει να έχεις την ίδια τύχη!
Έτσι κι αλλιώς είναι της μοίρας σας γραφτό κάπου να σας ¨πετάνε¨ (βλέπε Πηγάδα!)

Κοκκινολαγίτσα....που χάθηκες βρε γαμώ τη μάνα σου?
Εκείνον τον καφέ που λέγαμε?