Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΕΡΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε πρεζα στο βίντεο μάλλον επίθεση στο Γερμενή φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Αν σκεφτεί κανείς τους στίχους στα τραγούδια του Γερμενή, ασφαλώς θα παραξενευτεί γι’ αυτή την εκδήλωση ευλάβειας. Πώς κρατάει την εικόνα της Παναγίας σε λιτανεία ο ίδιος που τραγουδάει τους παρακάτω στίχους:

«Οι εκκλησίες μπορεί να αποφασίσουν τι θα απογίνει ο άνθρωπος στον άλλο κόσμο / Σ’ αυτό τον κόσμο εμείς, το Τάγμα του Black Metal θα αποφασίσουμε για το λαό μας / Για μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθότανε / και έβλεπε τον έναν να βγάζει το μάτι του αλλουνού / Και μόνο τότε είχε τη λαμπρή ιδέα / να στείλει τον μπάσταρδο γιο του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό / Αλλά τώρα θριαμβεύει ο Διάβολος / Θ’ αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει / και θα σφάξουμε στην αγία τράπεζά τους τους ηλίθιους / το υγιέστερο κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας / Εκατομμύρια πρόγονοί μας κάηκαν και ακρωτηριάστηκαν / Θα εκδικηθούμε… Διψάμε για αίμα!»

Ανώνυμος είπε...

2.17 μμ ο κασιδιαρης ο ψευτης ειπε οτι ο γερμενης δεν οπλοφορουσε ενω στο βιντεο ακουγεται ο γερμενης που λεει οτι το εχει στην μεση του ασε που αμεσως χεστηκε ο ψευτοπαλικαρας οταν τον στριμωξαν.η ιδια πραξη αν ειχε γινει απο κομμουνιστη πανω σχεδον το 90 τις εκατο των ελληνων θα το κατηγορουσαν αλλα τωρα επειδη γινεται απο χρυσαυγιτη ανθρωπο δηλαδη με νοσηρα συμπλεγματα υπαρχουν εξισου αρρωστοι που τον υποστηριζουν οπως ο κασιδιαρης με το ψεμα που ειπε.καποια στιγμη καποιος απο αυτους θα φαει τοσο ασχημο βρωμοξυλο απο καποιο κομμουνιστη γιατι δεν ειναι ολοι αδυναμοι φοιτητες οι δασκαλοι και επειδη οι χρυσαυγιτες ειναι ανθρωποι με συμοριτικη συμπεριφορα αυτος που θα φαει το βρωμοξυλο πχ ο κασιδιαρης μετα θα κλαιει σαν γκομενα μονος του και θα ντρεπεται να κυκλοφορησει και φυσικα και οι υποστηρικτες του αναλογης ευφυιας με αυτον θα τον εκθρονισουν ενα πραγμα σαν τις αγελες των ζωων γιατι περι ζωων προκειται, ζωων που εκμαυλιζονται και χειραγωγουνται με μισο κιλο πατατες.

Ανώνυμος είπε...

ουααααα ουααα δεν επιτεθηκαμε εμισ
η αλι μασ επητεθοικαν ουαααααα
δεν ιχε κε καμηα γινεκουλα να βαρεσωμε κι ετση... ουααααα ουαααααα

Ανώνυμος είπε...

ολα για την show biz δωστε τους καμια μεσιμεριανη εκπομπη....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΜΑΠΧΩΣ ΣΜΑΣ ΔΑΙΝ ΑΦΙΣΕ ΤΟΥ ΠΑΤΙΟΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΙΣ ΝΑΖΙΣ ΝΑ ΜΙΡΑΣΙ ΤΡΙΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ.ΚΡΗΜΑ ΚΑΙ ΙΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΛΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΑΝΟΥΛΑΔΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΓΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ .ΝΑΖΙ ΟΙ ΧΡΙΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ.ΝΑΖΙ ΚΑΝΙΣ Η ΝΑ ΜΙΖΙ.......ΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΩΑ ?

Ανώνυμος είπε...

4:58 μ.μ. Αποτυχημένε πάνε να κλάψεις με τις άλλες αδερφές οπως τον γερμενή και άσε τις εξυπνάδες.

Ανώνυμος είπε...

Στημενες μαλακιες..

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΑΣ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ/ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όταν πριν μερικά χρόνια κάναμε εκπρόσωπους του Ελληνικού λαού κοντόχοντρους τηλε βιβλιοπώλες και τους τσεκουράτους, τα μέλη της ΕΠΕΝ και ανεχόμασταν όλες φασιστικές κορώνες που βγάζανε όλη μέρα και όλη τη νύχτα στα media, επιτρέποντας εμείς οι ίδιοι να πάθει ο εγκέφαλός μας το μαρτύριο του βατράχου επειδή τότε μπορεί να βγάζαμε το συγκλονιστικό ποσό των 1000 euro το μήνα και νομίζαμε κιόλας οτι γι’ αυτό είμαστε μεσαία τάξη και ΔΕΝ τα στηλιτεύαμε, αντιθέτως τους δώσαμε και προαγωγή, τους κάναμε υπουργούς, έχοντας αποδεχτεί ότι είναι «κεντρώοι» (τι γελοία έκφραση!!! 50% δεξιός και 50% αριστερός)lol.
Ο Καιάδας λοιπόν, είναι προφανές ότι του διαφεύγει το γεγονός αν ζούσε σε εκείνη την εποχή τότε θα ήταν νούμερο 1 υποψήφιος.
Κοινωνικά αποκλεισμένα, αμόρφωτα άτομα, ότι πρέπει δηλαδή για το παρακράτος, όταν το χρειάζεται το σύστημα.
Για το τέλος θα πω, σωστοί οι Αστυνομικοί που τον αφόπλισαν….. πρέπει να δήξουμε ότι η Αστυνομία "δεν" κάνει διακρίσεις…. αλλά την χρυσαυγούλα δολοφόνο της Φαίη Μπάχλα που ξέρουν ποιος είναι ΔΕΝ πάνε να τον πιάσουν.

Ανώνυμος είπε...

KALA ME TIS MALAKIES POU KANETE OI XRISY AYGH THA GINI DEYTERO KOMMA. TOSO BLIMATA EISTE ELEOS.

Ανώνυμος είπε...

pios kanei? monos tou pige o germenhs na vrei ton kaminh. Den ton pire o siriza apo to xeri oute oi anarxikoi oute o zervas oute o belouxioths oute kapio alo fantastiko prosopw . Monh ths h xrush avgh stinh to sigekrimeno gegonos gia na pei oti to stinoun aloi bas kai anevasi to pososto ths. Enas ponhros hmivlakas san kai esena to antilamvanete kai grafei afta gia na tsibisi kapios betovlakas oso gia tous ipolipous simberilavanomenou kai tou pardalou katsikiou gelane me tis malakies sas. Kinos den pi8eis megale!

Ανώνυμος είπε...

με την ιδια λογικη και το κκε που ολοι το βριζουν και καλα το κανουν θα επρεπε να ειναι πρωτο ασε ρε μεγαλε μας επεισες χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε γερμενή, μας έπεισες...αλήθεια, την ανακοίνωσή του, ποιός την έγραψε?
Κουραδόμαγκα, μόλις σε σβερκώσανε το ριξες στην πολιτισμένη κουβέντα!
Αλλά και η κλάψα του κασιδιάρη, άλλο πράμα!
Τι θεατρίνοι είναι αυτοί ρε πούστη μου!!!

Ανώνυμος είπε...

7:48 ρε μπεμπούλη...άντε τράβα το πετσάκι σου.
Σε πόσα μαθήματα έμεινες φέτος στο γυμνάσιο?
Μιλάμε πρέπει να είσαι τέρας μορφώσεως και εξυπνάδας!
Δείξε το σχόλιό σου στους δασκάλους σου, να αλλάξουν επάγγελμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΙΘΙΑ ΙΝΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΣΒΑΙΡΚΟΣΕ ΛΗΓΟ ΟΠΩΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΙ
ΑΙΡΧΩΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΜΙΝΗ.!!!

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων και Δήμου Αθηναίων..Φέτος η εν λόγω εκδήλωση -διαφήμιση της»μαστούρας» θα διεξαχθεί σε τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα στις 8, 9, 10 και 11 Μαΐου. Μάλιστα, για την έναρξη της εκδήλωσης έχει διατεθεί το…Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ?
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ ΠΑΡΤΕ ΠΟΛΥ ΔΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8s-J6fHDF2s#!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ 2:58.
Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.....
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ- ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΔΗΛΑΔΗ.....? ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ?

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ? ΣΤΗΝ ΕΥΠ ? ΜΥΣΤΙΚΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ?

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.....
ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ.
ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ?????
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλεςνεοναζι των μπάτσων χαφιέδες.Ωραίες οι αγκαλίτσες της Κασιδιάρας με τον ματατζή.Συγκρούσεις!!!!!!Κιλότες...

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

25/2/2013


Τι αποκαλύπτει γερμανικό οικονομικό περιοδικό για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον γνωστό μεγαλοεπενδυτή… Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό….

περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

Γράφει το γερμανικό περιοδικό: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ.

andreas7 είπε...

ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΧΡΕΙΣΑΒΓΟΙΤΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

2:14 απλά χέστηκε από τον φόβο του και δεν ήξερε τι έλεγε!
Πάλι καλά που δεν είπε ¨μη με πειράζετε, είμαι μοναχογιός, θα στεναχωρεθεί η μαμά μου!¨.
Αυτός πρέπει να αλλάξει το επίθετό του από Γερμενής και να το κάνει ΓΙΑΛΑΝΤΖΗΣ!!!

4:11 εσείς που βρίσκετε τα φράγκα ρε πουτάνας γιε?????