Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

-Κόβουν το επίδομα σε χιλιάδες πολύτεκνους
Τα όρια καταβολής επιδόµατος θα υπολογίζονται πλέον µε βάση το "συνολικό εισόδηµα" αντί του «φορολογητέου εισοδήµατος» που ίσχυε ως σήµερα
«Κρυφή» διάταξη για χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες περιλαµβάνει το νοµοσχέδιο «ενσωµάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθµιση θεµάτων ΕΛΤΕ, αναµόρφωση του οργανισµού ΝΣΚ και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε στη Βουλή, καθώς κάνει πιο αυστηρές τις προϋποθέσεις καταβολής του σχετικού επιδόµατος.

-Στα κρυφά... ψήφισαν το ακαταδίωκτο για τους συμβούλους τους 
Και όσο τα ελληνικά μίντια είχαν στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στον ανασχμητισμό, η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να περάσει από τη Βουλή το ακαταδίωκτο των Νομικών Συμβούλων του κράτους!
Και τώρα αναρωτηθείτε μαζί μας: ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι θα περάσουν το επόμενο διάστημα;

-Δεύτερη ομολογία ΣΟΚ από το ΔΝΤ: Φοροδιαφεύγουν για να επιβιώσουν 
Αδικο, παράλογο και ανίκανο βρίσκει το φοροεισπρακτικό μηχανισμό το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πολιτικές παρεμβάσεις και αντιστάσεις εμποδίζουν τη ριζική αλλαγή του και φέρνουν νέα μέτρα το φθινόπωρο.
Τον παραλογισµό του ελληνικού φορολογικού συστήµατος περιέγραψε το ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο σε έκθεση που κοινοποίησε και στην οποία παραδεχόταν το περιβόητο «λάθος» του προγράµµατος µεταρρυθµίσεων. Στην έκθεση του ∆ΝΤ, που τα ελληνικά κανάλια επιµένουν να αγνοούν, υπάρχουν κρίσιµες διαπιστώσεις για τα αίτια της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα µε άµεσο πολιτικό αντίκτυπο.


-Disaster story και όχι επιτυχία ο αγωγός ΤΑΡ
Μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει για επικοινωνιακούς λόγους, η πραγματικότητα είναι όμως ότι η Ελλάδα μειώνεται σε δορυφόρο της Τουρκίας.
Η δικομματική, πλέον, κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσει πειστικά στον ελληνικό λαό πώς η χώρα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο όταν από τον ΤΑΡ θα περνά μόνο το 1.5% των ετήσιων αναγκών σε φυσικό αέριο της ΕΕ

-Μεγάλη των Υπουργών Σχολή νο 2: Πιο... άσχετοι δε γίνεται
Για να γίνεις υπουργός στην Ελλάδα δε χρειάζεται να ξέρεις. Χρειάζεται να τα λες καλά. Και πάλι... Οι περισσότεροι υπουργοί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το νέο τους αντικείμενο...
Θα περίµενε κανείς ότι σε µία τόσο δύσκολη στιγµή για τη χώρα, οι πολιτικές σκοπιµότητες και τα παρασκηνιακά µαγειρέµατα θα έµπαιναν στην άκρη κατά το σχηµατισµό της νέας (δικοµµατικής πλέον) κυβέρνησης.
Και όµως... για µία ακόµη φορά, υπουργικά χαρτοφυλάκια ανατέθηκαν σε πολιτικούς που εκ των πραγµάτων δεν έχουν ούτε την κατάρτιση ούτε την εµπειρία να υπηρετήσουν µε επιτυχία το πόστο τους. Και µόνο το γεγονός ότι υπουργός Υγείας τοποθετήθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης τα λέει όλα... 
∆εν είναι, όµως, ο µόνος. ∆είτε Στο ΧΩΝΙ ποιοι υπουργοί είναι οι «άσχετοι» αυτής της κυβέρνησης...

-Δημήτρης Καζάκης: Το σπιράλ θανάτου της οικονομίας μας, με αποδείξεις
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Δημήτρη Καζάκη Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής: Η τελευταία έκθεση με τις πιθανές να πτωχεύσουν χώρες δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα. Μας θεωρούν, ήδη, πτωχευμένους!
Success story Σαµαρά... Η πτώχευση της Ελλάδας
Πίσω από τις θριαµβολογίες του πρωθυπουργού και του νέου του αντιπροέδρου Ευάγγ. Βενιζέλου περί σταθεροποίησης και εξόδου από την κρίση... κρύβεται η απόλυτη χρεοκοπία!
Είναι η Ελλάδα µια χώρα σε πτώχευση; Ας αφήσουµε σήµερα τι λένε υπουργοί, πολιτευτές, δηµοσιογράφοι, οικονοµολογούντες κι ας σκεφτούµε για λίγο. Ποιο ήταν το βασικό επιχείρηµα µε το οποίο µας έµπασαν οι κυβερνώντες το 2010 στο «µηχανισµό στήριξης»; 
Θυµάστε; Θυµάστε µε τι µας βοµβάρδιζαν νυχθηµερόν τα µέσα µαζικής εξαχρείωσης της κοινής γνώµης το πρώτο τρίµηνο του 2010; Με τα περίφηµα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) και την εκτίναξη των µονάδων βάσης τους, που συνιστούσαν και εξακολουθούν να συνιστούν το κύριο µέσο µε βάση το οποίο εκτιµούν οι αγορές κεφαλαίου την πιθανότητα πτώχευσης µιας χώρας.

-Έγγραφο - βόμβα για τη φοροδιαφυγή: Έψαχναν 5 δισ., βρήκαν... 150.000!
Ένα απίστευτο ντοκουμέντο του υπουργείου Οικονομικών αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή! 
«Φρούδες» αποδεικνύονται οι υποσχέσεις Στουρνάρα πως θα φέρει λεφτά στα ταµεία από το κυνήγι των φοροφυγάδων, που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικο
Απόδειξη της πλήρους αδυναµίας και της -ύποπτα- παραλυτικής αδράνειας, που επιδεικνύει εδώ και τρία χρόνια το υπουργείο Οικονοµικών, στην είσπραξη οφειλοµένων από τους Ελληνες µεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού αποτελεί η αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ!
Μη χάσετε Στο ΧΩΝΙ το πλήρες ρεπορτάζ και βέβαια το έγγραφο-βόμβα που καταδεικνύει την παραλυτική αδράνεια του Γιάννη Στουρνάρα... Παρότι μπορούσαν να κυνηγήσουν τους φοροφυγάδες και να μη τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί παραδέχονται απροκάλυπτα Στο ΧΩΝΙ πως μέσα σε δεκαπέντε μήνες δεν έχουν καταφέρει να εισπράξουν πάνω από 150.000 ευρώ. Κι όλα αυτά ενώ έβγαιναν και έλεγαν πως θα μπορούσαμε να εισπράξουμε από δύο έως δέκα δις.

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: