Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΆΔΩΝΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ; -ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Α.Ε

Αναδημοσίευση από το periodista.gr: “ Ποιος έχει ανάγκη της ... Δεξιάς του Κυρίου ”
Όλη η Δεξιά ... του Κυρίου ήταν εκεί: Ο Τάκης Μπαλτάκος, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Θάνος Πλεύρης, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας.
Παρουσία 4.000 και πλέον ατόμων έγινε η παρουσίαση του βιβλίου για τα 25 έτη προσφοράς της Μονής Βατοπεδίου στην Ορθοδοξία και την Πατρίδα στο ξενοδοχείο Caravel.  Αξίζει να αναφερθεί πως ακριβώς δίπλα στον ηγούμενο της Μονής,Εφραίμ, καθόταν διαρκώς ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι ... πυλώνες της κυβέρνησης Σαμαρά δίπλα στον ηγούμενο Εφραίμ, ο οποίος είχε εμπλακεί και κατηγορηθεί για το σκάνδαλο με τη Μονή Βατοπεδίου, στη συνέχεια προφυλακίστηκε και αθωώθηκε από τον Άρειο Πάγο για τη διαρροή δικαστικού εγγράφου; Ο κύριος Γενικός της κυβέρνησης και έμπιστος του πρωθυπουργού,ο έκπτωτος και καταδικασμένος περιφερειάρχης, ο τηλεπωλητής βιβλίων, που έχει εξελιχθεί στην αιχμή του δόρατος της τηλεοπτικής παρουσίας της ΝΔ και όλοι οι υπόλοιποι, τι σχέση έχουν με τη Μονή Βατοπεδίου; Τι τους συνδέει; 


Ένα μέρος των απαντήσεων μπορεί να το αναζητήσει κανείς στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο του 2012 ο σημερινός πρωθυπουργός και τότε απλός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην Ρωσία.

Σκοπός του τότε ήταν δήθεν  να αναθερμάνει τις σχέσεις Αθήνας – Μόσχας, οι οποίες είναι αλήθεια ότι είχαν ψυχρανθεί επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου. Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεν είχε πραγματοποιήσει καμία ουσιαστική επαφή στη Ρωσία και μάλιστα είχε προκαλέσει την ενόχληση της Ουάσιγκτον, περιορίστηκε, τότε, στο να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά ως όχημα την Ορθοδοξία.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti δήλωσε ότι το ξέσπασμα του σκανδάλου με τη Μονή Βατοπεδίου χρησιμοποιήθηκε για να ανατραπεί η κυβέρνηση Καραμανλή. Ορίστε τι είχε δηλώσει σχετικά με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου: «Δεν μπορώ να σχολιάζω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Πρέπει να ξέρετε, όμως, ότι η υπόθεση αυτή χρησιμοποιήθηκε για να ανατραπεί η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. … Στο μεταξύ, όμως, δύο εξεταστικές επιτροπές της Ελληνικής Βουλής διερεύνησαν την υπόθεση του Βατοπεδίου – η δεύτερη επί διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – και οι δύο δεν κατάφεραν να βρουν το παραμικρό επιβαρυντικό στοιχείο, κατά ουδενός, ούτε για “βλάβη του δημοσίου συμφέροντος”, ούτε για “ροή πολιτικού χρήματος”».

Μπορεί να υποθέσει κανείς ότι όλοι οι άνθρωποι του Σαμαρά, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στον Εφραίμ, μοιράστηκαν τον πόνο τους για την "πτώση" της κυβέρνησης Καραμανλή. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η κυβέρνηση Καραμανλή είχε δεχθεί απλόχερα την βοήθεια της ... Δεξιάς του Κυρίου. Γιατί να μην τη δεχτεί και η κυβέρνηση Σαμαρά σήμερα που την έχει και πιο πολύ ανάγκη;

Πηγή: periodista.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια πίκρα που έχουν μερικοί που έσκασε η φούσκα του ανύπαρκτου σκανδάλου στο Βατοπέδι.

Ανώνυμος είπε...

5:21 άντε ρε νούμερο τράβα πνίξου!
Για πες μας και τα υπόλοιπα κατορθώματα της κυβέρνησης του μπουλούκου!
Έλα ...μαλακίσου κι άλλο...μπορείς!!!!