Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

ΜΑΝ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΑ: «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ»!-VIDEO!

«Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΑ στην Τρίπολη, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και εξήγγειλε ότι η νέα ΝΕΤ θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα με 700 εργαζόμενους και ο ραδιοσταθμός της με 300.
«Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ δεν δίστασε να πει: «Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια».



Ταυτόχρονα, απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για την «κομματοκρατία» και τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι «το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων». Επίσης, ο Μ. Κεφαλογιάννης είπε: «Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ». Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC για να «δικαιολογήσει» του χειρισμούς του Μαξίμου λέγοντας πως «και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο».

Με περίσσιο κυνισμό, ο Μ. Κεφαλογιάννης συνεχίσει το ακροδεξιό του κρεσέντο και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ είπε: «Τα συνδικαλιστικά σας όργανα δεν ήθελαν τις αλλαγές» και πρόσθεσε: «Με 1,5 εκατ. ανέργους κανείς δεν χαίρεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν το παλιό καθεστώς και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους». 

Πηγή: Αυγή
- See more at: http://left.gr/news/man-kefalogiannis-stoys-ergazomenoys-tis-era-na-eiste-semnoi-kai-tapeinoi-otan-moy-milate#sthash.DwfyjC8I.dpuf 

ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2013

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το σπίτι σου πολιτικάντη του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

Μας ψεκαζουν σιγουρα αφου λειψαν οι φαπες απο ενα τετοιο σκηνικο...

Ανώνυμος είπε...

..καλά ο τύπος νομίζει οτι απευθύνεται σε ανεγκέφαλους, ούτε ένα από τα στοιχειά που αναφέρει δεν είναι αληθινό, όλα ψέματα, μου θυμίζει κάτι τύπους που πηγαίνουν σε ιθαγενείς και τους πουλάνει παραμύθια, οι Τριπολιότες είχα την εντύπωση ότι ήταν περήφανοι άνθρωποι, γιατί δεν τον πλάκωσαν στα γιαούρτια δεν καταλαβαίνω..

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και απευθύνεται σε ανεγκέφαλους και ανθρωπάκια που η αξιοπρέπειά τους εξαφανίζεται με 500 ευρώ το μήνα ...... μερικές φορές και δωρεάν!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο τους αθλιοτερους, οπότε τον ακους ξερνας.

Ανώνυμος είπε...

"Σεμνό και ταπεινό" γ****ι που θέλουν μερικοί...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΝΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

αντε στο διαολο ρε αληταρα ,οι κρητικοι εχουν αρχιδια ρε αλητη εσυ δεν εισε ουτε καν αρχιδι μουνοπανο

Ανώνυμος είπε...

Sta arhidia mou I ert na pane na doulepsoun me mistho opos I adtinomi ke I pirosvestes ama theloun

Ανώνυμος είπε...

Preza giati esvises to sholio mou ????
Den s arese ???
Ipa ama theloun na doulepsoun eki sto magazi tis ert na to kanoun me mistho opos I astinomi ke I pirosvestes ke I nosomi den ine sosto ????????
Ala ise ke si epanastatis tis fakis ke to svises to sholio eeeeee xanasvisto karagiozi

Ανώνυμος είπε...

9:06 γράψε ελληνικά βρε αγόρι μου να γελάσουμε λιγάκι!!!