Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

ΛΑΘΟΣ ΤΟ «ΧΑΡΑΤΣΙ» ΣΕ 130.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!!!

Με λάθη ξεκίνησε η αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται το «χαράτσι» στα ακίνητα για το 2013. Οπως παραδέχεται το υπουργείο Οικονομικών, σε 130.000 περιπτώσεις έχει υπολογιστεί έκτακτο τέλος ακινήτων (ΕΕΤΑ) σε κοινόχρηστους χώρους και υποστηρίζει ότι έχει δοθεί εντολή ώστε η τακτοποίηση των συγκεκριμένων υποθέσεων να γίνει χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών.


Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών η ΔΕΗ θα σταματήσει την αποστολή των λογαριασμών με ΕΕΤΑ στους κοινόχρηστους χώρους και έτσι η πλειοψηφία των 130.000 περιπτώσεων δεν θα επηρεαστεί.

Για όσους έχουν λάβει λογαριασμό με ενσωματωμένο το χαράτσι θα γίνει αντιλογισμός (μείωση του ποσού) στον επόμενο λογαριασμό. «Ετσι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε, ανεξαρτήτως αν εξόφλησαν ή όχι τον λογαριασμό τους. Οσοι όμως δεν τον έχουν πληρώσει, μπορούν να εξοφλήσουν τον λογαριασμό χωρίς το ΕΕΤΑ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Ας σημειωθεί ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη λανθασμένη αναγραφή της απαλλαγής στους λογαριασμούς της ΔΕΗ από λάθος πιστοποιητικό από τους δήμους.Πηγή: Λάθος το «χαράτσι» σε 130.000 νοικοκυριά -Πληρώνουν για κοινόχρηστους χώρους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/113816#ixzz2YRQj5KVY

ΠΡΕΖΑ TV 
8-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: