Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ανακαλείται τελικώς η άδεια που είχε δοθεί στη νεολαία της Χρυσής Αυγής για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ που διοργανώνει το κόμμα στο χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, από 2 εώς 5 Αυγούστου.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής είχε προκαλέσει αντιδράσεις από πολλές αντιφασιστικές οργανώσεις που προγραμματίζουν πανελλαδική διαδήλωση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Σάββατο το απόγευμα.


Όπως επισημαίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, η άδεια που είχε δοθεί στις 20 Μαΐου στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ» του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, ανακαλείται «μετά από σειρά παρεμβάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και επαγγελματικών φορέων της περιοχής, για την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης, εν μέσω της τουριστικής περιόδου και τη μη διασάλευση της ηρεμίας και της τάξης από εκδηλώσεις πολιτικού - κομματικού χαρακτήρα, με αρνητικές συνέπειες στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Καλαμάτας».

Επιπλέον, στους λόγους της ανάκλησης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση επικαλείται και την πραγματοποίηση έργων οδοποιίας από το Δήμο, στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου και σημειώνει πως η απαγόρευση δεν περιλαμβάνει μόνο τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο χώρο, έως και τις 30 Αυγούστου 2013.

Από την πλευρά της, η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στρέφεται κατά του «κατοχικού πρωθυπουργού (φον) Αντωνάκη» όπως χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργο, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και σημειώνει πως «ποτέ από το 1974 μέχρι σήμερα δεν είχε απαγορευθεί οποιαδήποτε εκδήλωση νομίμου πολιτικού κόμματος! Κι όλα αυτά, λίγες μόνο ημέρες πριν από την 39η επέτειο από την αποκατάσταση της (δήθεν) "δημοκρατίας" τους». Επίσης σε άλλη ανακοίνωσή της, με αφορμή την αντιφασιστική συγκέντρωση του Σαββάτου, επισημαίνει «πως η 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής θα γίνει κανονικότατα στις 4 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε κόστος».
Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV
19-7-2013

1 σχόλιο:

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...

Όλοι εσείς οι "αντιφασίστες" είστε τόσο "αντισυστημικοί" και "εχθροί του κράτους", ώστε πανηγυρίζετε για την απαγόρευση του κράτους στην εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Για τέτοιους "αναρχικούς" μιλάμε !

Μάθετε λοιπόν ανθελληνικά σκουλήκια, ότι η εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα γίνει, θέλετε δε θέλετε.

Αν όχι στις 4 Αυγούστου, στις 4 Σεπτέμβρη. Αν όχι στις 4 Σεπτέμβρη, στις 4 Οκτώβρη.

Πάντως ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ελάτε τώρα στην Καλαμάτα να σας γαμήσουμε, ξεφτιλισμένα αναρχοκουμμούνια.