Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ:ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ

Τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ «δείχνει» ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από τα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), μετά τη συνεδρίαση που είχε ως αντικείμενο τη λήψη απόφασης για  κινητοποιήσεις λόγω της ένταξης των δημοτικών υπαλλήλων στο πρόγραμμα κινητικότητας.


Απαντώντας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θ.Μπαλασόπουλος τόνισε ότι θα ήταν ανόητος να στοχοποιήσει τον δήμαρχο Αθηναίων, ενώ ελήφθη ομόφωνη απόφαση για κινητοποιήσεις. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για προβοκάτσια και παραπέμπει σε «γνωστούς» ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 και το Μega, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ τον στοχοποίησε προσωπικά, ενώπιον δημοτικών υπαλλήλων που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα της συνδρίασης, λέγοντας ότι ο κ. Καμίνης δεν υπερασπίστηκε επαρκώς τους εργαζόμενους και αναπαράγοντας μεταξύ άλλων φημολογία ότι ο κ. Καμίνης είχε προ ημερών συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για «να πουλήσει τους εργαζόμενους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ απάντησε ότι «μόνο ένας ανόητος» θα στοχοποιούσε το δήμαρχο Αθηναίων, «αφού ομόφωνα η ΚΕΔΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις». Ο κ. Μπαλασόπουλος σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι και η ομοσπονδία δεν στοχοποίησαν κανέναν και επέρριψε την ευθύνη της επίθεσης σε ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες.

Ο κ. Μπαλασόπουλος τόνισε: «Τους ξέρουμε ποιοι είναι και ο κ. Καμίνης τους ξέρει. Είναι ακροδεξιοι, χρυσαυγίτες υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων» και σημείωσε ότι η ίδια ομάδα στοχοποίησε και τον ίδιο.
in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: