Τρίτη, Ιουλίου 02, 2013

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Το νομοσχέδιο για τη δημιουργία του νέου φορέα λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κατατεθεί το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή.

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης,  ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ανέφερε ότι «αυτήν τη στιγμή υπάρχει το "σχέδιο Μόσιαλου" που είχε κατατεθεί το 2011 και προέβλεπε περίπου τρία κανάλια, ένα ενημερωτικό, ένα πιο πολιτιστικό και ένα για εξειδικευμένο κοινό, αλλά το ακριβές οργανόγραμμα, το τι θα περιμένουμε από αυτήν τη νέα δημόσια τηλεόραση, θα προκύψει από μια μελέτη που θα γίνει σε αυτό το τρίμηνο».


Στο ερώτημα τι θα γίνει εάν οι εργαζόμενοι επιμείνουν στην κατάληψη ο κ. Καψής απάντησε ότι «ο διαχειριστής και το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσουν με τον δικό τους τρόπο, να εφαρμόσουν την απόφαση του ΣτΕ.

» Εμένα, η δουλειά μου είναι να οργανώσω τη νέα τηλεόραση που θα αρχίσει να λειτουργεί -ελπίζουμε- σε ένα τρίμηνο. Εκεί θα ρίξω το βάρος μου, εγώ. Το τι θα γίνει για το ενδιάμεσο διάστημα και ποια λύση θα βρεθεί, θα το δούμε», είπε και σημείωσε πως δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόθεση για άσκηση βίας.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
2-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: