Κυριακή, Αυγούστου 04, 2013

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ;;;-ΦΩΤΟ

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2013

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai to xitler ton idio na kanei tatoo 20% tha parei.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΚΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ 2.000.000 ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 1.000.000 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Είτε είναι o αρχαιοελληνικός μαίανδρος είτε είτε χιτλερική σβάστικα σημασία για τον κόσμο μικρή σημασία έχει.

Το ότι θα μας πάρουν ακόμα και τα σώβρακα ΣΑΜΑΡΑΣ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ δεν αυτό που θα πρεπει να μας αποσχολούσε σαν ΠΡΩΤΙΣΤΟ θέμα ως λαός και να είμαστε ενωμένοι;

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα τελικα μονο νεοναζι σε διαβαζουν αν κρινω απο τα σχολια σε καθε ποστ σου.

Ανώνυμος είπε...

ρε νεοδημοκράτες...εεεε....χρυσαυγίτες ήθελα να πω, για την φορολόγηση των εφοπλιστών έχετε να πείτε τίποτα?

1:28 φαντάζομαι ότι εσύ είσαι υπόδειγμα πολίτη, που τόσα χρόνια δεν ψήφιζες τίποτα περιμένοντας την χρυσή αυγή....εεε..μαλακάκο?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
http://ethnikismos.net/2013/08/02/%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80/

Ανώνυμος είπε...

1:28 και αφού καθαρίσει όλους αυτούς , θα έλθει η σειρα σου

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ. ΤΑ 10 ΑΘΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΕΛΕΟΣ

1ον) Καθιερώθηκε το 8ωρο ημερησίως και το 48ωρο εβδομαδιαίως, καθώς και η πληρωμή των υπερωριών.
2ον) Καθιερώθηκε η υποχρεωτική αργία της Κυριακής.
3ον) Απαγορεύθηκε αυστηρώς και δια ροπάλου η παιδική εργασία.
4ον) Καθορίσθηκαν κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφηκαν οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
5ον) Ιδρύθηκε το ΙΚΑ.
6ον) Ιδρύθηκε η Εργατική Εστία, με αυξημένες δραστηριότητες για «μετά την εργασίαν ψυχαγωγίαν των εργατών» και «εξασφάλισιν στέγης εις αυτούς»
7ον) Καθιερώθηκε η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.
8ον) Καθιερώθηκε η άδεια μετ’ αποδοχών.
9ον) Ιδρύθηκαν κρατικοί παιδικοί σταθμοί.
10ον) Η ανεργία σχεδόν εξαφανίσθηκε. Για τους ελαχίστους ανέργους δημιουργήθηκε η «Εργατική Οργάνωσις Μετακινήσεως και Προστασίας Ανέργων» (πρόδρομος του ΟΑΕΔ), η οποία παρείχε επιδόματα ανεργίας και φρόντιζε για την οργανωμένη μετακίνηση των ανέργων σε περιοχές που υπήρχε εργασία.


Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΞΙΚΟΙ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ)
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=o%20metaksa%20gia%20ton%20kemal&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CDoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fspartakosns.blogspot.com%2F2013%2F05%2Fblog-post_18.html&ei=yoL-UdXyPMPUPIjNgeAI&usg=AFQjCNHZF2ww4R34lj2r25ukyYnvI17Hbg&bvm=bv.50165853,d.ZWU

ΖΗΤΩ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

7:32 μην κρύβεσαι άλλο αγόρι μου....πες μας και για τον χίτλερ!
Εδώ ο άνθρωπος κατάκτησε την μισή γη...τι μεταξάς και μαλακίες!!!!

Μπορείς να μετακομίσεις στην βόρεια κορέα, έχουν το πολίτευμα που ονειρεύεσαι και έναν αρχηγό ισάξιο, μη σου πω και ανώτερο, του μεταξά.
Επίσης μπορείς να βγάλεις τα ίδια γούστα και στο αφγανιστάν...τίγκα στους εθνικιστές και εκεί....σίγουρα θα βρείτε κοινά στοιχεία.

Όσο για τις παπαριές που γράφεις για τον ¨σούπερ ήρωα-κότα¨ μεταξά...τι να σου πω....άλλοι εξυμνούν τον χίτλερ.
(θα μου πεις ότι λίγα χρόνια μετά τον χίτλερ, η γερμανία διαπρέπει....εεε...παπαράκο???)

Ανώνυμος είπε...

Ασε πρεζα 8-2 σε πανε
Το παιχνίδι ειναι χαμένο
6 μήνες είχα να μπω και βλέπω οτι σε πήρανε φαλαγκι

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

o Red rabbit hunter μετράει τα σχόλια των χρυσαυγιτών και αν είναι πολλά τραβάει μαλακία...

Οι μπουρδες που μας τσαμπουνανε για Μεταξα, και οι απαντησεις στο παραληρημα τους.

Ένα παραμύθι που μας πουλάνε οι φασίστες είναι ότι ο Μεταξάς έφτιαξε το ΙΚΑ και θέσπισε το 8ωρο. Στην πραγματικότητα, το 8ωρο είχε θεσπιστεί με νόμο στις 27/5/1932 από την κυβέρνηση Παπαναστασίου, και η δημιουργία του ΙΚΑ είχε ψηφιστεί με νόμο του Βενιζέλου το 1931 και επικυρώθηκε με νέο νόμο από την κυβέρνηση Τσαλδάρη το 1934 (σε αυτή την κυβέρνηση συμμετείχε ο Μεταξάς, αλλά σαν υπουργός στρατιωτικών, δηλαδή σε πόστο που δεν είχε καμιά σχέση με τη δημιουργία του ΙΚΑ).

Οι φασίστες τιμούν το Μεταξά σαν εθνάρχη και ταυτόχρονα είναι κάθετα αντίθετοι στο να πάρει κάποιος δρόμος στη Θεσσαλονίκη το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Μεταξάς με διάταγμα στις 16/11/1938 μετονόμασε την οδό Αποστόλου Παύλου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι φασίστες θυμούνται τις αλησμόνητες πατρίδες και θέλουν να τις ξαναπάρουν με ιμπεριαλιστικό πόλεμο, και ταυτόχρονα τιμούν το Μεταξά σαν εθνάρχη. Ο Μεταξάς το 1921 ο Μεταξάς σαν υπουργός εσωτερικών της κυβέρνησης Γούναρη είχε εκφράσει την άποψη ότι η Ελλάδα έπρεπε να αποσυρθεί από το μικρασιατικό μέτωπο (και σε αυτό είχε δίκαιο, αλλά οι ακροδεξιοί φαίνεται να το ξεχνούν).

Οι φασίστες κατηγορούν την αριστερά για ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Βουλγάρους το 1949, και ταυτόχρονα τιμούν το Μεταξά σαν εθνάρχη. Ο Μεταξάς το 1916, σαν αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού είχε διατάξει γενική υποχώρηση από τη Μακεδονία όταν οι Βούλγαροι προέλαυναν.

Οι φασίστες σήμερα τιμούν τους πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο. Εκείνη την εποχή όμως, τη μεγαλύτερη καταπίεση από τους βασιλικούς και τους "Επίστρατους" (φασιστική τρομοκρατική συμμορία με αρχηγό το Μεταξά πριν γίνει δικτάτορας) δέχονταν οι πρόσφυγες, επειδή ήταν βενιζελικοί. Μάλιστα, ακροδεξιός βουλευτής της εποχής (μετέπειτα στέλεχος της μεταξικής χούντας) είχε αποκαλέσει βενιζελικό βουλευτή "τουρκόσπορο" επειδή είχε ποντιακή καταγωγή.

ΠΡΕΖΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΕΖΑ είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑTV, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ RED RABBIT HUNTER ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΝΑΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

re preza to tatouaz vgazei mati oti einai plasto photosopiarismeno, giati evales ti foto tou mitsotaki panw apo ton agkuloto stauro?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
ΣΟΥ ΦΑΝΕΤΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ;
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ROTHSCHILD BROOKINGS INSTITUTE ;

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ;
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟ BROOKINGS INSTITUTE ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ; ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ;

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΙΠΟΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΚΥΡΙΩΝ" ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΚΟΥΝ ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΗΔΕΨΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

7:23 και με ροζ να αρχίσεις να γράφεις, σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι παπατζήδες είσαστε.
Για πες μας ρε παπάρα τι ψήφιζες προ χρυσής πορδής?
Άσε θα σου πω εγώ...νεα δημοκρατία, ότι θα ξαναψηφίσεις και αργότερα.
Εν τω μεταξύ, αφού μπορείτε και τα βρίσκετε χριστιανοί, δωδεκαθεϊστές και σατανιστές...γιατί δεν μπορείτε να τα βρείτε με τους βουδιστές ή τους ινδουϊστές ας πούμε?
Για τους εφοπλιστές θα μας πεις πόσο δυναμικά αντιδράσατε?
Η μόνη δυναμική αντίδραση που πήγατε να κάνετε ήτανε εναντίον απεργών, αλλά φάγατε τα μούτρα σας και φύγατε με την ουρά στα σκέλια (ειδικά η ιστορία με τους οικοδόμους είχε πολύ γέλιο)
Ή θεωρείς δυναμική αντίδραση να κυνηγάτε όσους έχουν πινακίδες σκοπίων, χωρίς να σας νοίαζει όμως τι τραβάνε όσοι Έλληνες οδηγοί πηγαίνουν στα σκόπια.
Και στην τελική αφού θέλετε να φύγουν όλοι οι μετανάστες, να απαιτήσετε να γυρίσουν πίσω και οι Έλληνες μετανάστες .
(ξέρω...οι Έλληνες μετανάστες είναι άγιοι και ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα).


Το παραμυθάκι σας καλό αλλά δεν έχει δράκο.

Εθνικιστές...το μόνο που μπορείτε να φέρετε στον κόσμο
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

οσο και να χτυπας το κωλο σου κατω τεμπελχανα σε λιγο θα ειμαστε κυβερνηση και δε θα σε ξεχασουμε... αν με νοεις... τα "καλυτερα" ερχονται... ;-)

Αγιος Γεωργιος ο Σφαγεας Δρακων είπε...

"Το παραμυθάκι σας καλό αλλά δεν έχει δράκο. Εθνικιστές...το μόνο που μπορείτε να φέρετε στον κόσμο ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!"

δε θα φερουμε... θα διωξουμε... εσενα και τα λαθροορκ που τοσο αγαπας υπερασπιζεσαι... 40 χρονια γαμουσατε το εθνος εσυ και οι αριστεροι με τα παραμυθια σας για ισοτητα αλλα με δεξιες τσεπες... τωρα ηρθε η σειρα μας.. θα ματωσετε...

Ανώνυμος είπε...

10:59 εγώ σε ΝΟΩ (που το βρήκες αυτό βρε μπαγάσα?) και μιας και σε νοώ, σου λέω ότι θα μου κλάσεις τ αρχίδια.
Ο λόγος αγαπητέ μου ντουρντουβάκη είναι απλός:
εμάς οι δικοί μας μας μάθανε να δουλεύουμε και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, όχι σαν και σας ρε θρασύδειλοι που μόλις κάτι στραβώνει σας φταίει και ο θεός ο ίδιος. (εδώ ανοίγει άλλο θέμα: θεός, δίας, σατανάς....γενικά αχταρμάς)

Πες μας ρε γίδι τι μόρφωση έχεις?
Ποιά είναι η προσπάθεια που έχεις κάνει στη ζωή σου? (εκτός απ το να λες μου φταίει ο ένας και ο άλλος).

Και κάτι άλλο κοπελιά....απειλές μέσω ίντερνετ στη μαμά σου.
Άμα όντως το λέει η καρδούλα σου βρίσκεις το ip μου και έρχεσαι να πραγματοποιήσεις τις απειλές σου.

Άλλα ξέχασα...περιμένεις να γίνεις κυβέρνηση....(καλό και αυτό)

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ
(μη γράψεις και συ ότι είσαι 40 χρονών και δούλευες οικοδομή....σούπα το κάνατε.)



Ανώνυμος είπε...

λούμπεν φασίστες, οπαδοί του τίποτα, που ο μοναδικός σας πραγματικός φόβος είναι να μη δείτε κατάματα τη gay ψυχοσύνθεσή σας, έρχεται η ώρα σας! Τα κονσερβοκούτια δε σκουριάζουν! ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Tι να σχολιάσουν οι κανονικοί άνθρωποι;;;;;;;;Είναι δύο τρεις ναζιστές που μπαίνουν παντού και λένε τις αηδίες τους και απειλούν.Η Ιστορία τους ξερνάει άσχημα,ας φουσκώσουν για λίγο,για να σκάσουν καλύτερα στην πορεία.

αχαχαχαχαχαχαχα είπε...

το δειλο αμορφωτο πρεζακι αποφυτος ιεκ ακμης με αικιου 85 εχει χεστει πανω του και δε τολμαει να βγει ουτε στο μπααλκονι του σπιτιου στους αγιους αναργυρους!!!! ετσι δεν ειναι νικωλακι ρουσο;;;; μου ηθελες και ντονεισιον οπως ο πιτσιτρικοσ!!!! αχαχαχαχα δε σαγαπαει ουτε σαυρα με κραγιον γιατι εισαι πουστρακι στη ψυχη....... ουτε ενα ευρω δε σου δωσανε κανενας δε σε διαβαζει!!! εισαι χεσμεντεν!!!! θα πεθανεις μονος με φριχτους πονους και εμεις θα ειμαστε εκει και θα γελαμε μαζι σου παραπληγα!!!! συνεχισε να μας διασκδαζεις γιου αρ ντουιν ιτ ραιτ!!!!

αχαχαχαχαχαχαχα είπε...

νικωλακι πες στα λεβεντοβουβαλα με τις μαυρεσ μπλουζες οοοοοοολη την αηθεια!!!! μη ντρεπεσαι.... αχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

9:01 & 9:20 πως καταφέρνεις και σχολιάζεις σ ένα σάϊτ που δεν το διαβάζει κανένας????
και αφού κανένας δεν θα διαβάσει όπως λες τα σχόλιά σου, γιατί τα γράφεις???
Μάλλον τα χεις χάσει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΙΕ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ...ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΙΕ...Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!!

υπερσαδιστικος γαμιδοσπορος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΙΟΣ....ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΑΝΤΕ ...ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!ΤΣΙΠΡΙΕ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ...ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΤΣΙΠΡΙΕ...Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!!

αχαχαχαχαχαχα αυτα ειναι!!! ο κομπλεξκος παραπληγας τσιμησε!!!! τρελο γελιο!!!! ο γερο πρεζασ εχει παθει παρακρουση και χτυθπιεται στον τουρμποεξ!!!!! ααχαχαχαχα δε μπορεισ με τιποτα να δεχτεισ οτι ενας μικροτεροσ σου με τα κολληταρια του που πινουμε το φρεντουτσινο μας σου γαμαμε καθε μερα αργα και βασανιστικα το σαπιο μυαλουδακι σου ανεραστο κομπλεξικο γυφτακι της πουτσας!!!!! τζουζει αρχιλογοκριτακο;;;; σε τζουζει πολυ που εγω εχω γκομενα ενω εσυ βιαζεις τη παλαμη σου με φτινιαρες τσοντες σρο γιουπορν ε;;;;; σε τζουζει πολυ που εγω θα εχω πτυχιο μια μερα ενω εσυ δεν τελειωσες ουτε ενα ιεκ της πουτσας!!!! ετσι ρε πηξε!!! εγω σε λιγες μερες γυρναω στο χωριο μου με τη κυπραια μου αγκαλια για τρελα μπανακια στη παραλια!!! ελα να σε δειρουμε ομαδικως αμα τολμας χεστρακο!!!! ολα τα κολληταρια μου θα σε κανουμε μαυρο στο ξυλο καλαμαρα!!!! χεστρακο της κακιασ ωρας που ακομα να καταλαβεις οτι η μανα μου που ηταν αγροτισα πεθανε λογω επιπλοκων στη γεννα και με μεγαλωσε η γιαγια μου, ποσες φορες στο εχω πει ρε ηλιθιε μαλακα και ακομα να το βαλεις στο σαπιο μυαλο σου, αλλ με ακιου 85 τι να περιμενει κανεισ..... αμα ειναι να εχω μανα σαν και τη δικια σου που σε μισει γιατι ησουν ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη γαμησε τα!!! κιπ τρομπινγκ λεμε!!!! πιο μαλακασ πεθαινεος!!! δε θα γινεος ποτε ανθρωπος θα πεθανεος πιθικας!!!!!! με φριιχτους πονους!!! αχαχαχαχαχα δε μπορεισ να φανταστεις τι γελιο πεφτει εδωπου ειμαστε!!!!! απο απολιτικο σε καναμε κρυφοπασοκοκι γιουσουφακι του τσιπρα!!!! σε παιζουμε στα δαχτυλα τ μυαλουδακι σου!!!! συνεχισε να μας διασκεδαζεισ αγραματε βλακακο γιου αρ ντουιν ιτ ραιτ λεμε!!!!!! εδω γαμησα το μυαλο του χοντροπαραπληγα τπυ θρφουσλαγκ και δε θα γαμησω το δικο σου σαπιο μυαλο!!!! αντιπαραπληγισμοσ φακ τηε γουρντ μπιτσ!!!!

ανηλικο κοπρανο είπε...

9:01 & 9:20 πως καταφέρνεις και σχολιάζεις σ ένα σάϊτ που δεν το διαβάζει κανένας????
και αφού κανένας δεν θα διαβάσει όπως λες τα σχόλιά σου, γιατί τα γράφεις???
Μάλλον τα χεις χάσει!!!

σχολιαζω για να σου γαμαω το σαπιο μυαλο σου ρε παραπληγα με τις μαλακιες που γραφεις!!! ακομα δε το καταλαβες οτι γραφω για να διασκεδαζω;;;; υπαρχεις μονο για τη διασκεδαση μας αλλιως δε θα εβγαινε με τιποτα η εξετασςτικη!!!! ουγκ ουγκ βλακακο!!! στανταρ εσυ ταχεις χασει... σουχουμε κανει το μυαλο κουικαρα αχαχαχαχαχα αλλα νταξ εχεισ δικιο μερικες φορες απο το πολυ γελιο δε μπορω ουτε να πληκτρολογισω στο σμαρτφονε που εχω τα σχολια πολυ γελιο λεμεεεεεεεεεεε αχαχαχαχαχα

υπεργαμιστερο μπασταρδακι είπε...

γερο πρεζαααααααααα!!!!!! που ειναι το νεο λεηαουτ οεο;;;;; αυτο που "εφτιαχνες" τοσους μηνες και καλα!!! χουρε γυφτακι της πουτσας που μου θελες και ντονεισον!!!! στο πιτσιρικο οι γκομενες κανουν ουρα και τον πληρωνουν για να κανει διακοπουλες 5600 γκομενες του εκαναν ντονεισιον ενω εσενα ουτε σαυρα με κραγιον δε σε φτυνει!!!!! ολοι σεχουν χεσμεντεν!!!!! θελεις να κανεις και χιουμοριστικη εκμπομπη στο ιντερνετ;;;; που το βρηκες το χιουμορ ρε βλακακο με αικιου 85;;;; αχαχαχαχαχαχα πουσε κομπλεξικουλη.... βαλε μια καμερα στο βρωμιαρικο δωματιο σου και αρχισε να τρομπαρεις τ μικροσκοπικο τσουτσουνοπετσακι σου!!!!! εγυημενο γελιο!!!!!!! θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!! με τοσες ντοματες ου θα σου πετανε στο μπαλκονι δε θα πεινασεις ποτε!!!! αχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

αυτή είναι η διαφορά μας ρε πιτσιρίκο....εσύ ακόμα παίζεις με το πουλάκι σου και σου αγοράζει ο μπαμπάκας σου σμαρτφον (μιας και δεν έχει σμαρτσαν).
Πάντως με αυτό το συντακτικό ούτε εξετάσεις αίματος δεν πας να δώσεις.....αλλά ξέχασα....να ναι καλά ο μπαμπακούλης σου!
Άντε τώρα συνέχισε να παίζεις με το πουλάκι σου, γάμησε τις εξετάσεις.....τον μπαμπάκα και τα μάτια σου!
Νάνι τώρα

(αν σκεφτείς καμμιά εξυπνάδα γράψτην, μη μασάς...μόνο μη τα δει ο δάσκαλός σου και αυτοκτονήσει....ααα....και μην ξεχάσεις το χαρτζιλίκι σου!)

ετσι γαμαει ο μιστερ μαξ πουστρακια σαν τον νικο βλαξ είπε...

αχαχαχαχααχαχαχα ελα πεσ την αληθεια........ αυτο πρεπει να τσουξε πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! οσο και να χτυπας το κωλο σου κατω κομπλεκξικουλη παντα θα τρως πουλο στο μυαλουδακι σου εκει που ποναει πιο πολυ!!!!!!!! μεχρι να στρωσεις και να γινεις ανθρωπως πιθικαραααααααα!!!!!!! και το μικροτσουτσουνοπετσακι σου το παιζεις εσυ 4 φορες τη μερα με φτινιαρες τσοντες στο γιουπορν που φτιαχνεσαι με βιασμους και τροχαια.. μ ονος σου ταχες παραδεχτει.... εγω εχω τη κυπραια μου και αυτο σε τσουζει παααααρα πολυ ανεραστε γεροβλακακο!!!!!!!!! στο πανεπιστημιο δεν υπαρχουν δασκαλοι υπαρχουν καθηγητες και δουλευει πολυ το συστημα των σημειωσεων... αλλα που ναξερεις εσυ απαυτα ιεκτζη της πουτσας ,το πανεπιστημιο το ξερεις μονο απεξω!!!!!!! και οταν δινω γραπτα βλακακο τα περναω απο διορθωτη στο γουορντ και ειναι ολα περφεκτ!!!!! ο πατερας μου πληρωνεςι μονο το ενοικιο τα αλλα τα πληρωνω μονος μου απο τις δουλεις του ποδαριου που κανω και φαγητο τρωω στη εστια.... καταλαβες βλακακο;;; σταχω πει χιλιες φορες αλλα με το αικιου που εχεις τι να καταλαβεισ;;;; εισαι εντελως για το πουτσο καβαλα αλλα δετοχεις καταλαβει ακομα... γιατι εισαι ενας αυθεντικος παραπληγας!!!!!!!! αχαχαχαχαα γιαυτο και μας διασκεδαζεις!!!!!!! κιπ απ δε γκουντ γουρντ μπιτσ γιου αρ ντουινγκ ιτ ραιτ!!!! αχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ρε τσίπριε με έχεις εντυπωσιάσει με το πόσο ανεξάρτητος είσαι....χαρτζιλίκι από τον μπαμπά, διορθωτής για τις εξετάσεις....μάλλον άλλος σου γαμάει την τσίπρια....όλα τακτοποιημένα τα χεις βρε μπαγασάκο!

Πρόσεχε μόνο μην σε πάρει χαμπάρι ο μπαμπάκούλης και δώσει το χαρτζιλίκι στον διορθωτή....θα πέσει πείνα λέμε!!!

Τελικά τα ΙΕΚ κάνουν δουλειά....τουλάχιστον μάθαμε να γράφουμε σωστά χωρίς διορθωτή!!!

smartsan είπε...

οποιος βρει τι ειναι το σμαρτσαν κερδιζει τυροπιτα με τυρι δωδωνη στα εβερεστ και θεα τα πεινασμενα ζομπι

kokokokoko kokokokoko koko kokokoko είπε...

Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν από το συγγραφέα του ιστολογίου.

αχαχαχαχαχαχαχα είπε...

"Πάντως με αυτό το συντακτικό ούτε εξετάσεις αίματος δεν πας να δώσεις!"

αχαχαχαχαχαχα η πρωτη ημιαποτυχημενη προσπαθεια χιουμορ κοπυ πεηστ του αταλαντου βλακακου με το αικιου 85!!! αστο μη το κουραζεις δε τοχεις λεμε.....