Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ Μ.ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

«Δεν υιοθετώ τη θεωρία του συνταγματικού τόξου» τόνισε στον Βήμα 99,5 ο Μάκης Βορίδης, προσθέτοντας το ερώτημα εάν και κόμματα, όπως το ΚΚΕ, ανήκουν τελικώς σε αυτό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επέκρινε και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθετεί απαράδεκτο και εμπρηστικό πολιτικό λόγο και ενθαρρύνει με τη στάση του πράξεις πολιτικής βίας.


Για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι προσβάλλει δημόσια την έννομη τάξη και θα πρέπει να κριθεί εάν όντως συνιστά εγκληματική οργάνωση, χωρίς αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, το οποίο επαρκεί.

Εκτίμησε, πάντως, ότι τα περισσότερα αδικήματα που τής αποδίδονται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV
20-9-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι το ευχαριστω που φυλαγαται την βουλη

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες επικρατεί η χούντα της αριστεράς.Όταν διαφωνείς μαζί τους είσαι φασίστας.
Έχουν την στήριξη αρκετών απαίδευτων και λαμογιών με τις τσέπες γεμάτες.
Αποτελεί κατάντια για την χώρα που γέννησε τη φιλοσοφική σκέψη και τη δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

αν η βουλή καιγόταν ζοντόβολο στο 2:27 τώρα θα είμασταν αλλιώς με την δικαιολογία έτοιμη και την εξουσία στους φασίστες. μαλάκα .και εάν θές να κάψεις την βουλή μπορείς να πάς να την κάψεις δεν χρειάζεται να είναι το κκε εμπρός και να κατηγορηθεί και αν στοχοποιηθεί αυτό. είχατε ούκ ολίγες ευκειρίες να την κάψετε και να την κάψετε. αν αυτό είναι που σε απασχολεί να πάτε να την κάψετε τώρα και μετά να δούμε τί θα ζητάτε ακριβώς απο αυτό που θε έρθει. ούτε ιστορία έχεις διαβάσει ούτε γνωρίζεις πώς ανέβηκε ο χίτλερ στην εξουσία ούτε καταλαβαίνεις τί γίνετε γύρω σου. είσαι ένας άθλιος