Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ...
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να διενεργήσει την έρευνα για την υπόθεση ανάρτησης κειμένου έφεδρων ειδικών δυνάμεων που καλούσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί και την σύμπραξη λαού-στρατού.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της ανάρτησης στο Διαδίκτυο.


Η επίμαχη ανάρτηση, που φαίνεται να ανήκει στην Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), καλούσε σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 28 Σεπτεμβρίου και κάνοντας λόγο για «εθνική μειοδοσία» -επικαλούνταν το άρθρο 120 του Συντάγματος-, καλούσε «όλους όσους νιώθουν Έλληνες» να συμμετάσχουν για την «αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας».

Η ανάρτηση περιλαμβάνει και διακήρυξη στην οποία η ΚΕΕΔ «απαιτεί», μεταξύ άλλων, από την κυβέρνηση να παραιτηθεί και προτείνει τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, υπό τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, η οποία θα αναστείλει τους «μνημονιακούς νόμους».

Για την υπόθεση διενεργήθηκε ευρεία σύσκεψη στον Αρειο Πάγο το βράδυ της Τετάρτης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: