Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2013

ΝΕΚΡΟΣ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

---ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΣ,ΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.---

---ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ... ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.--- 

Ο ραδιοφωνικος σταθμος Στο Κοκκινο 105,5 εγραψε στο twitter του:Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 34χρονος κατέληξε ύστερα από το δολοφονικό χτυπημα με μαχαίρι που δέχτηκε.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφορίες,στο Κερατσινι, στην οδό Παναγη Τσαλδάρη 60, φασίστες (;;;) μαχαίρωσαν νεαρό σε καφετέρια.
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.
ΕΓΙΝΕ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 10-15 ατομα.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Συμφωνα με το mpalothia.com
το παλικάρι έβλεπε τον αγώνα με τη κοπέλα του και ένα φίλο σε καφέ της περιοχής. Αναγνωρίστηκε απο μια ομάδα ανθρώπων και τους την έπεσαν. Κάποιοι μιλάνε για μαχαιριά στη καρδιά -από αυτούς που ήταν τριγύρω του-. Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα το ασθενοφόρο άργησε πάρα πολύ να έρθει.
Το παλικάρι σύμφωνα με τον μάρτυρα είναι γνωστός αριστερός της περιοχής και πρέπει να μίλησε με συντρόφους του στο τηλέφωνο όταν κατάλαβε ότι μαζεύοταν να του τη πέσουν.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

 ‏@risinggalaxy Δύο τουλάχιστον μαρτυρίες από το σημείο της δολοφονίας: "Οι ΔΙΑΣ ήταν απέναντι και κοιτούσαν".
Πέτρος. Ετών 34. Αντιφασίστας Κερατσινιώτης. 

ΠΡΕΖΑ TV
18-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: