Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ: Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, η κοπέλα στην αγκαλιά της οποίας ξεψύχησε ο 34χρονος, κατέθεσε σήμερα στα δικαστήρια του Πειραιά.
Η φίλη του Πάυλου Φύσσα, έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα του 34χρονου λίγο μετά τις 9:30 το πρωί κι έφυγε από τα δικαστήρια περίπου στις 15:30.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας,  η σύντροφος του Παύλου Φύσσα που ήταν μαζί του εκείνο το μοιραίο βράδυ, άφησε αιχμές για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ επισημαίνοντας ότι στο σημείο υπήρχαν θεσμικοί φορείς που αν είχαν επέμβει νωρίτερα θα είχαν αποτρέψει τη δολοφονία.


Επίσης, η ίδια δήλωσε ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση αλλά δεν έχει σαφή εικόνα από τη στιγμή του μαχαιρώματος γιατί ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Πάντως είναι βέβαιη πως την ώρα της δολοφονίας ήταν παρών ο Ρουπακιάς.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια, όση ώρα βρίσκονταν στην καφετέρια, δεν έπεσε στην αντίληψή τους κάτι περίεργο, ό,ως όταν βγήκαν από την καφετέρια συνειδητοποίησαν ότι τους παρακολουθούσαν. 

Σημειώνεται, ότι τόσο ο πατέρας όσο και η κοπέλα του Πάυλου Φύσσα, υποστλήριξαν πως ο 34χρονος δεν τους είχε αφήσει ποτέ υπαινιγμούς σχετικά με το αν δεχόταν απειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, έχει ζητηθεί ήδη άρση τηλεφωνικού απορρήτου για άτομα που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν ενήργησαν ως όφειλαν τόσο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου όσο και μετά το μαχαίρωμα.

Η κατάθεση της συντρόφου του Παύλου Φύσσα ήταν μαραθώνια. Η κοπέλα είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το σύντροφό της αιμόφυρτο, λίγο πριν πέθάνει στην αγκαλιά της.
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
30-9-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αφού ήταν λίγοι όπως ισχυρίζονται και φοβόταν να αντιμετωπίσουν τις αυγολέρες, (που αν φοβάσαι πάνε γίνε μάγειρας, λογιστής, ότι άλλο όχι αστυνομικός), μια απορία εξακολουθεί να με τρώει:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ????
Άρα...

Unknown είπε...

Να μην μασήσει κανένας τα λόγια του:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ.
ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

θα βρούνε τώρα μερικούς μπατσάκους καικαλά θα αποδοθεί δικαιοσύνη. το 50% των σωμάτων ασφαλείας δεν είναι τυχαίο που ψήφισε χρυσή. έτσι δεν είναι; κι αυτό τυχαίο; δε νομίζω.