Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

EKTAKTO-ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ #killahp

Δυστυχως, μετα απο 2,5 ωρες χειρουργιο, ο διαδηλωτης που συμμετειχε στην αντιφασιστικη συγκεντρωση στο Κερατσινι και ειχε μεταφερθει εσπευσμενα στο Τζανειο, εχασε το ματι του απο ευθεια βολη δακρυγονου!!!
Ναι καλα διαβασατε...Ενας συνανθρωπος μας ,εχασε το ματι του,εξαιτιας των μετρων καταστολης της κυβερνσης και των δολοφονικων πρακτικων των μπατσων που εχουν τις πλατες του Δενδια...
ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2013

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να χάσει τα μάτια της μια δοιμιρία ολόκληρη δολοφόνοι. Επειδή θα δυσκολευτούν πάλι να βρουν το δράστη, να τους βοηθήσουμε: ήταν αυτός με τον εκτοξευστήρα "καραμπίνα".

Καταράκτη στις βρωμιάρες που τους έβγαλαν από τα σπλάχνα τους

Γιώργος Ρουπακιάς είπε...

μπορει να βάλει eyepatch και να αφήσει μούσι να φαινεται σαν πειρατής
o άπλυτος

χοαχοαχοαχοα

:P

In Der Kiste είπε...

εσύ που γράφεις ως γ. ρουπακιάς και έχεις και χιούμορ, για πες μας,
φόρεσες τσίγκινο σωβρακάκι; το βρωμοκώλι σου το έχεις πλύνει; σκατοφασιστομούρη τελείωσαν οι πλάκες.

Ανώνυμος είπε...

xrysaugoula teleiwsate!Karkino sta spitia sas opou tha sas petyxainoume an vgainete giati mono me tous batsous pate mazi tha katalhgete sto nosokomeio!TO AIMA KYLAEI EKDIKHSH ZHTAEI!oso gia sena apo panw karkiniarh vges kai eksw mono apo to pc!psofo re karkino sto spiti sou!

Alket είπε...

Σκύλας γέννημα ο πειρατής έχει και γάτζο και ξέρεις τι θα σου σκίσει με αυτό ε; Ετοιμάσου, γιατί μάλλον θα σας δώσουν τα "λεβεντόπαιδα" που ψηφίσατε για να γλιτώσουν οι ίδιοι. Παρακάλα ο ρουφιάνος ο παππούς σου να έβγαλε τίποτα και να έχει κανένα σπιτάκι σε κανέναν κατσικοχώρι να κρυφτείς μπάσταρδε

Γιώργος Ρουπακιάς είπε...

'Απλυτοι,

Όπως γουστάρατε τόσα χρόνια να βρίζετε τους νεκρούς που δολοφονήσατε με τις βομβες και τις μολότωφ σας,
έτσι και εγώ γουστάρω να κάνω το ίδιο με τους συντρόφους-σκουπίδια σας που ταϊζουν με τα σάπια τους κουφάρια τα σκουλήκια.


Και όπως καυλώνατε με τα βιντεάκια που δείχνουν 40 αλήτες να δέρνουν έναν εθνικιστή, και να απειλείτε για τσακίσματα και κρεμάλες, έτσι και εγώ καύλωσα με την είδηση της (ηθικά σωστής) πολιτικής εκτέλεσης του δικού σας από έναν αδούλωτο πατριώτη φορτηγατζή. Πάρτε το χαμπάρι πως οι κρεμάλες ήρθαν και είναι για εσάς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ..ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

re pare to poulo pou tha milhseis kiolas!tolma na vgeis eksw ayrio me mplouza xa pou tha mas peis gia kremales!nai opou sas petyxainoume tha sas gamame re paliokotes!to aima kulaei to fasista kunhgaei!thn epomenh fora opou sas vroume tha sas valoume ta maxairia sto kwlo!

Ανώνυμος είπε...

afou kotes einai!ama shmera mounakia den sas fylagan oi batsoi tha katalhgate sthn phgada gamw thn ellada sas thn patrida sas kai thn xrysh augh fwtia sthn shmaia sou gamhmene!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ οι χρυσαυγιτες μια ζωη πισω απο τους μπατσους...