Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΙΑΔΑ»

Mε αφορμή την άρση της ασυλίας του, ένα μικρό αφιέρωμα στην «πολιτική» δράση του χρυσαυγίτη Γερμενή

Ο Γιώργος Γερμενής που έκανε εκατοντάδες δημοσιογράφους να ανατριχιάσουν φωνάζοντας με στόμφο «εγέρθητω», στη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας από τους ίδιους να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη σεβασμού, είναι από τους πιο δημοφιλείς βουλευτές της Χ.Α.


Εκλέγεται τρίτος στην Περιφέρεια υπολοίπου Αττικής, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια, ενώ ανδρώθηκε μέσα στο κόμμα, στους κόλπους τους οποίου προσήλθε -σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου- όταν ήταν 15-16 ετών. Είναι γιος του Σπύρου Γερμενή, υποψήφιου βουλευτή με τη Χρυσή Αυγή στο Νομό Κεφαλληνίας. Η ερεβώδης σκηνική του παρουσία στο χώρο της black metal μουσικής, όπου είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Καιάδας, είναι ανάλογη της πολιτικής του παρουσίας.

7/9/2012: ο Γερμενής πρωτοστατεί στην επίθεση περίπου 50 μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς πλανόδιους μικροπωλητές που έχουν στήσει τους πάγκους με την πραμάτεια τους σε πανηγύρι της Ραφήνας. Σπάνε τους πάγκους και εξυβρίζουν τους αλλοδαπούς, τους οποίους και εκδιώχνουν βίαια από το χώρο της εκκλησίας.

11/10/2012: δίνει το «παρών» στα επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο» λίγο πριν από την πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi» μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος και μέλη της Χρυσής Αυγής. Προσπαθούν να σταματήσουν την παράσταση και απειλούν το σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς επειδή θεωρούν ότι το περιεχόμενο του έργου είναι βλάσφημο.

2/5/2013: όταν αντιλαμβάνεται ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος έχει ματαιώσει τη διανομή τροφίμων «μόνο για Ελληνες» στο Σύνταγμα, εισβάλλει στο χώρο και επιχειρεί να γρονθοκοπήσει τον Γιώργο Καμίνη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πήγε να επιτεθεί με γροθιές στο δήμαρχο, αλλά τελικά χτύπησε στο πρόσωπο ένα 12χρονο κοριτσάκι.


Πηγή: enet.gr



ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: