Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ "ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΡΟΥ"...ΑΥΤΟ ΤΩΝ "ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ"

Μετα απο τη διωξη των Νεοναζι Φασιστων της Χρυσης Αυγης...η Νεα Δημοκρατια,χτιζει σιγα σιγα τον επομενο "εχθρο" της δημοκρατιας...που ακουει στο ονομα..."αναρχοφασιστες".
Ετσι λοιπον οταν τελειωσει το καιροσκοπικο πανηγυρι με τους Χρυσαυγιτες...θα αρχισει για ακομη μια φορα "η καθαρση των Εξαρχειων" και των καταληψεων σε ολη την Ελλαδα.
Μαλιστα,ισως να πανε να μπλεξουν στο ολο σκηνικο και βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ,(με υποκλαπείσες τηλεφωνικες συνομιλιες ή sms/mail) με ατομα του αριστερου ή αναρχικου χωρου που κατεβαινουν σε συγκεντρωσεις.
Το θεμα ειναι...να τους "κατσει" καποιο σκηνικο...για να αρχισουν τα οργανα...οπως εγινε και με την Χρυση Αυγη....της οποια τη δραση παρακολουθουν συμφωμα με δημοσιευματα,απο τον Φεβρουαριο του 2012...και παρολα αυτα την αφησαν τοσο καιρο να κανει τις "δουλειες" της...σε ολα τα επιπεδα.
--Γι'αυτο και η επισήμανση Τσιπρα στους δικους του...περι υποκλοπων και ΕΥΠ...--
ΠΡΕΖΑ TV
5-10-2013

1 σχόλιο:

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΙΚΗΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.