Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ

"Ο δολοφόνος του Φύσσα ήταν κομμουνιστής που διείσδυσε στις τάξεις της ΧΑ με σκοπό να διαπράξει το φόνο και να συλληφθεί" υποστηρίζει ο βουλευτής της ΧΑ, Μιχάλης Αρβανίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Nouvel Observateur.
Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, τα οποία επικαλούνται το Nouvel Observateur, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιμένει στο σενάριο της "προβοκάτσιας με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία απογειώνεται στις δημοσκοπήσεις".

Μιλώντας στον Ζαν-Μπατίστ Νοντέ, ο Μ. Αρβανίτης υπερασπίζεται την οπλοκατοχή και εκφράζει απερίφραστα την αδυναμία του στα όπλα.
"Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου" λέει, αναφερόμενος στο συλλεκτικό winchester που έχει στην κατοχή του.
"Το αγαπάω τόσο πολύ που την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα από το κρεβάτι τη γυναίκα μου για να κοιμηθώ μαζί του. Εμείς οι Έλληνες έχουμε μια αδυναμία στα όπλα. Ποιος Έλληνας που έχει υπηρετήσει την πατρίδα του δεν αγαπά τα όπλα; Όλοι έχουμε όπλα. Μπορεί να βρει κανείς όπλο σε κάθε ελληνικό σπίτι".
Σε ερώτηση για το πώς  σχολιάζει τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, λέει: "Αν κάποιος σκοτώσει και υποστηρίξει ότι είναι του Εθνικού Μετώπου, θα βάλουν την κυρία Λεπέν φυλακή; Θα πουν ότι ένα κόμμα που αν δεν κάνω λάθος καταγράφει ποσοστό 30% στις δημοσκοπήσεις, είναι εγκληματική οργάνωση;
Οι Γάλλοι γνωρίζουν το νόμο και ξέρουν να κάνουν πολιτική. Εμείς δεν είμαστε μια δημοκρατία, αλλά ένα κοινοβουλευτικό-πελατειακό καθεστώς. Οι πολιτικοί μας το μόνο που γνωρίζουν είναι να ικανοποιούν τα ξένα συμφέροντα. Μας οδηγούν στην παρακμή".
Ωστόσο, σημειώνεται ότι η Μαρίν Λεπέν σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε ότι το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει καμία σχέση με άλλες οργανώσεις ξεκαθάρισε ότι το δικό της κόμμα δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με ανθρώπους όπως ο νορβηγός Μπρέιβικ ή η Χρυσή Αυγή.
Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Nouvel Observateur για το πώς θα αντιδράσει η Χρυσή Αυγή μετά τις συλλήψεις, ο κ. Αρβανίτης δηλώνει ότι η αντίδραση θα είναι αυτή ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος.
"Είναι αβάσιμη και άθλια η κατηγορία ότι είμαστε μια εγκληματική οργάνωση. Ακόμα και πριν από τις εκλογές είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η απαράδεκτη κατηγορία εις βάρος μας....ο κόσμος όμως καταλαβαίνει. Ο κόσμος βλέπει.  Είναι θυμωμένος και εξοργισμένος. Έχει καταλάβει ότι τον έριξαν σε μια παγίδα. Και τώρα ξύπνησε". 
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν τα τιναξε ακομα αυτη η μουμια ? ουστ φασιστογερε

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα,ο δολοφόνος του Φύσσα,ανήκε στην Πολιτική άνοιξη,αυτό είπε ακροατής,τον ξέρουνε οι αργυροχρυσοχώοι.

Ανώνυμος είπε...

αρβανίτη
και το μουνί της μάνας σου τελικά δεν ήτανε μουνί αλλά κώλος....κατάλλαβες ρε κουράδα???