Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Η NSA ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.-
-ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΙΣ,ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ .
(ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...)
Kέντρο υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών και η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, σύμφωνα με έγγραφο της NSA που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Το έγγραφο περιλαμβάνεται στα στοιχεία που διέρρευσαν από τον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα, εκτός από την ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών που βρίσκεται στην Αθήνα, υπάρχει και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως χωρίς να απαιτείται η παρουσία προσωπικού.
Ο εξοπλισμός τοποθετείται στους υψηλότερους ορόφους ή και στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτεται με πάνελ ή κατασκευές για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα. 
Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας. 
Newsroom ΔΟΛ
-----------------

Ό,τι υπάρχουν οι κοριοί είναι δεδομένο για όλους. Τώρα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις φαίνεται ότι αποκαλύπτεται και το που είναι. Η φωτογραφία από την ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ δείχνει ένα κατασκεύασμα που ταιριάζει “γάντι” στην περιγραφή για τα μηχανήματα παρακολούθησης των Αμερικανών
Σύμφωνα με την περιγραφή τα μηχανήματα παρακολούθησης τοποθετούνται στους υψηλότερους ορόφους ή στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτονται από πάνελ και ειδικές κατασκευές που τα “καμουφλάρουν”.
Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα “Τα Νέα” η κατασκευή στην ταράτσα της πρεσβείας στην Αθήνα παραπέμπει σε τέτοια κατασκευή
Όπως μάλιστα αποκαλύπτεται η παρουσία τέτοιων μηχανημάτων στην Αθήνα είναι αναβαθμισμένη.
Από τις 80 εγκαταστάσεις παγκοσμίως οι 19 είναι σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και από αυτές σε τρεις μόνο, σε Μόσχα, Βιέννη και Αθήνα ο εξοπλισμός είναι και τηλεχειριζόμενος, δεν απαιτεί δηλαδή παρουσία προσωπικού, ο έλεγχος γίνεται από μακρυά.
Η κατασκευή λοιπόν στην ταράτσα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στην πλευρά της οδού Κόκκαλη, παραπέμπει σε κατασκευή για παρακολουθήσεις από πράκτορες της CIA και της NSA.
Το ποιοι είναι οι στόχοι των παρακολουθήσεων στην Αθήνα από τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι στη Γερμανία παρακολουθούνταν ως και η Άγκελα Μέρκελ, μάλλον δεν χρειάζεται να τεθεί ως ερώτημα...
newsit.gr

------------------------


Μια ακόμη σελίδα έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και υποκλοπών της NSA κατά απλών πολιτών καθώς και η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα κατονομάζεται ως κέντρο υποκλοπών και παρακολουθήσεων.

Η πληροφορία αυτή, εντοπίζεται σε έγγραφο της αμερικανικής NSA το οποίο παρουσίασε το Spiegel, σύμφωνα με το οποίο ειδικές μονάδες συλλογής πληροφοριών με το όνομα Special Collection Service, τις οποίες στελεχώνουν πράκτορες της NSA και της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται σε 80 χώρες στον πλανήτη, με τις 19 να είναι στην Ευρώπη, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους «Τα Νέα».

Τι ισχύει για την Ελλάδα

Στην ευρωπαϊκή λίστα, εμφανίζεται πρώτη η Αθήνα, όπου εκτός από την μονάδα SCS υπάρχει σύμφωνα με το έγγραφο και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως χωρίς να απαιτείται και η παρουσία μόνιμου προσωπικού. Αξιοσημείωτο είναι δε, πως από τις ευρωπαϊκές πόλεις, μόνο στην Αθήνα, την Μόσχα και την Βιέννη υπάρχει και προσωπικό αλλά και μηχανήματα, ενώ στο Μιλάνο υπάρχουν μόνο συσκευές υποκλοπής και καταγραφών.

Από που καταγράφει τα πάντα η NSA -Από που παρακολουθείται όλη η Αθήνα

Στο ίδιο έγγραφο, τονίζεται πως οι εν λόγω πράκτορες εργάζονται κάτω από άκρα μυστικότητα και σε καθεστώς διπλωματικής ασυλίας σε δωμάτια πρεσβειών με ειδική θωράκιση, αναφέρει το Spiegel, το οποίο παράλληλα υποστηρίζει πως οι μονάδες αυτές έχουν υπερσύγχρονους εξοπλισμούς υποκλοπών, οι οποίοι συνήθως τοποθετούνται στους υψηλότερους ορόφους αλλά και σε ταράτσες και καλύπτονται με πάνελ ή άλλες κατασκευές. Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στην Βασιλίσσης Σοφίας.
iefimerida.gr

----------------------------

Μεταξύ των κέντρων υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών κατονομάζεται και η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας, σύμφωνα με έγγραφο της NSA που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Spiegel: Κέντρο παρακολούθησης της NSA και η Αθήνα
Το εν λόγω έγγραφο συγκαταλέγεται στα στοιχεία που διέρρευσε ο πρώη σύμβουλος της Υπηρεσίας, Έντουαρντ Σνόουντεν.
'Οπως επισημαίνει το Spiegel, ειδικές μονάδες συλλογής πληροφοριών με την ονομασία Special Collection Service (SCS), οι οποίες στελεχώνονται από πράκτορες της CIA, της, NSA και άλλων μυστικών υπηρεσιών, δραστηριοποιούνται σε 80 περιοχές του κόσμου, εκ των οποίων οι 19 βρίσκονται στην Ευρώπη.
Στην πρώτη θέση της ευρωπαϊκής λίστας βρίσκεται η Αθήνα, όπου -σύμφωνα με το έγγραφο- εκτός από τη μονάδα SCS, υπάρχει και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται προσωπικό.
Από τις 19 αυτές πόλεις, μόνο η Αθήνα, η Βιέννη και η Μόσχα διαθέτουν μονάδες σε συνδυασμό με τηλεχειριζόμενο εξοπλισμό, ενώ στο Μιλάνο εντοπίζονται μόνο μηχανήματα παρακολούθησης.
Οπως επισημαίνει το Spiegel, οι πράκτορες των SCS ενεργούν κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό διπλωματική ασυλία σε δωμάτια των πρεσβειών. Κατά το έγγραφο, οι μονάδες έχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που έχει τη δυνατότητα να υποκλέπτει επικοινωνίες, ασύρματα δίκτυα και τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Τοποθετείται στις ταράτσες των πρεσβειών ή στον υψηλότερο από τους ορόφους, καμουφλαρισμένος, προκειμένου να μην προσελκύει τα βλέμματα. Έτσι και στην Αθήνα, κατά το έγγραφο, μία ανάλογη κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται στην οροφή της Αμερικανικής Πρεσβείας, στο παλαιό κτήριο, από την πλευρά της οδού Κόκκαλη, που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας.

http://www.ethnos.gr/

ΗΠΑ: ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ 
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5562.html

ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ - Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ G20 ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ USB
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/g20-usb.html

SPIEGEL: ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/spiegel_29.html

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ, ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ «ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/blog-post_3380.html

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Η ΕΥΠ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/blog-post_558.html


ΤΟ SITE ΤΟΥ DUNCAN CAMPBELL ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ SPIEGEL ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΗΣ NSA ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/site-duncan-campbell-spiegel-nsa.html

NSA:ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ SCS ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΑΝΕΛ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/nsa-scs.html

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ
http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7071.html

ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η DEUTSCHE TELEKOM,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΤΕ

http://prezatv.blogspot.gr/2013/10/deutsche-telekom.html


ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δες υπόθεση Τσαλικίδη και κεντρικα intracom για αρχη, οχι βέβεια οτι δεν τα ξερείς αλλά σαν υπενθύμηση.
SMASH

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί Αμερικάνοι;Δεν είναι οι παρακολουθήσεις προς όφελος του Αμερικανικού λαού.Είναι προς όφελος τις ολιγαρχείας:Εταιρειών πετρελαίου,εταιριών πολέμου,βιομηχανίας όπλων,τραπεζιτών,εταιριών πετρελαίου,πολυεθνικών κτλ που κάνουν κουμάντο παντού και πάντα και ως πασίγνωστο πλέον,το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα...απλά χρησιμοποιεί τις εκάστοτε κυβερνήσεις οποιασδήποτε χώρας προς όφελος του...

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί Αμερικάνοι;Δεν είναι οι παρακολουθήσεις προς όφελος του Αμερικανικού λαού.Είναι προς όφελος τις ολιγαρχείας:Εταιρειών πετρελαίου,εταιριών πολέμου,βιομηχανίας όπλων,τραπεζιτών,εταιριών πετρελαίου,πολυεθνικών κτλ που κάνουν κουμάντο παντού και πάντα και ως πασίγνωστο πλέον,το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα...απλά χρησιμοποιεί τις εκάστοτε κυβερνήσεις οποιασδήποτε χώρας προς όφελος του...