Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε",ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΕΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΒΡΥΩΝΗΣ RULES

Μετά από δεκάδες φόνους ανθρώπων, οι παράνομες υπαίθριες διαφημιστικές διαφημιστικές πινακίδες αποσύρθηκαν ή παρέμειναν λευκές για ένα μεγάλο διάστημα. Εδώ και λίγες ημέρες, το τηλεοπτικό κανάλι "Ε" πραγματοποιεί μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, χρησιμοποιώντας ξανά παρά τους τόσους φόνους και τις τόσες καταδικαστικές αποφάσεις αυτό το παράνομο και φονικό μέσο.


Φαίνεται πως η ιστορία με την παράνομη υπαίθρια διαφήμιση δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ σ αυτή τη χώρα. Η είσοδος στην Αθήνα από την λεωφόρο Αθηνών αποτελούσε για χρόνια τόπο υψηλής συγκέντρωσης γιγαντιαίων διαφημίσεων που απευθύνονταν στους εισερχόμενους οδηγούς. Ολόκληρες πολυόροφες οικοδομές παρέμεναν ακατοίκητες και λειτουργούσαν απλά σαν στήριγμα πινακίδων. Από τα τέλη του 2010 και μετά διαφημίσεις δεν υπήρχαν αλλά τα πλαίσια παρέμειναν στη θέση τους. Από χθες η μεγαλύτερη και υψηλότερα τοποθετημένη από τις πινακίδες δεν είναι πια λευκή. Λίγα λόγια ευδιάκριτα από πολύ μακριά: “Το δικό σου κανάλι. Ε. Το δικό σου κανάλι”     


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο τ. δήμαρχος Αμαρουσίου Π. Τζανίκος καταδικάστηκε τελεσίδικα από το πενταμελές Εφετείο Αθηνών για τον φόνο του 25χρονου Γιάννη Σταυρουλάκη από παράνομη διαφημιστική πινακίδα. Εδώ φυσικά αν έρθει η ώρα (που μακάρι να μην έρθει) δεν θα υπάρχει κανείς αρμόδιος για να εξηγήσει ποιος και πως έβαλε σ αυτή τη θέση αυτή τη γιγαντιαία διαφήμιση. Φαίνεται πως ακόμα και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας γνωρίζουν πως οι διαφημίσεις, όπως και τα τροχαία εγκλήματα, πέφτουν από τον ουρανό και γι αυτό περνούν αδιαφορώντας με το περιπολικό μπροστά της. Πως να τα βάλεις με τους θεούς;



Προφανώς Κυβέρνηση, Δήμοι, Περιφέρειες, Δικαιοσύνη και Αστυνομία δεν έχουν δει τίποτα και δεν έχουν την υποχρέωση να κάνουν τίποτα…  
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   
Πηγή: soste.gr 




ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μιλάει κανένας για την εκπομπή του Τράγκα στην τηλεόραση Ε,που είχε καλέσει ο σιχαμένος ,όλους τους χρυσαυγίτες?Αυτόν τον χρυσαυγο σαμαρά ,πρέπει να τον κράζουμε συνεχώς.