Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2013

ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΟΠΥΥ: ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ PLAN C ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Αυστηρό μήνυμα προς τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους κατά της διαθεσιμότητας απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας  στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε πρόθυμος να συζητήσει μαζί τους το σχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ ωστόσο διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να αφήσει "κανέναν να νομίζει πως μπορεί να εκβιάζει το κράτος", και προσθέτοντας πως "το υπουργείο διαθέτει plan B που δεν θα αρέσει στους γιατρούς".
"Δεν είμαι διατεθειμένος να κρατήσω στο Δημόσιο ανθρώπους που δεν τους χρειάζομαι, γιατί μετά θα πρέπει να κόψω συντάξεις και αυτό το θεωρώ ανήθικο", προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης.


Τέλος, αναφερόμενος στην ψηφοφορία για την τροπολογία που αποσκοπεί στη μείωση των τιμών των φαρμάκων στην αγορά, ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως με τα ναι που ήθελε να πει σε τέσσερα από τα άρθρα ήθελε απλώς να "διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να φανεί ότι δεν είναι αρνητικός σε όλα".

Σημειώνεται ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν προκηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις έως και τις 3 Δεκεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο του υπουργείου Υγείας.
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
28-11-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απο την στιγμη που καθονται κ μιλανε με τον τηλεβιβλιοπωλη αξια του δινουν..παλι την ειπε την μακακεια του