Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΕ ΤΟΥ Σ. ΛΟΥΚΜΑΝ

Η δολοφονία των παιδιών τους από τα νεοναζιστικά μαχαίρια, έφερε τις δύο οικογένειες κοντά και ενώνουν τη φωνή τους για να τιμωρηθούν οι ένοχοι.  
«Καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο για αν ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια. Είναι κρίμα, χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους. Γιατί;» δήλωσαν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, ο Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι.


Επίσης οι γονείς του Παύλου Φύσσα με τηλεφωνική επικοινωνία ζήτησαν να μεταφερθούν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους στους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν. Οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, του δολοφονημένου από χρυσαυγίτες στις 17 Γενάρη 2013 στα Πετράλωνα, ο Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι θα επισκεφθούν το τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην οδό Π.Τσαλδάρη στο Κερατσίνι την Παρασκευηή 3 Γενάρη στις 5μμ.

Σύμφωνα με κοινωή ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας: "Θα βρεθούν μαζί με συμπαραστάτες από τις γειτονιές του Πειραιά για να τιμήσουν τον μουσικό Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτέμβρη από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν έχουν εκδηλώσει θερμά το ενδιαφέρον τους να συναντήσουν την οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Η δίκη των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν συνεχίζεται στις 8 Γενάρη στο Μικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο όπου θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση. Να είμαστε όλοι και όλες εκεί ώστε να μην επιτρέψουμε να συγκαλυφθούν οι δράσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Αν, είχε ξεκινήσει η έρευνα για τη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν ίσως να είχε αφοπλιστεί από τότε το χέρι των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα".
enet.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
2-1-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: