Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ (;)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τη Δευτέρα, οπότε και δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας, ως όφειλε.
Σύμφωνα με στοιχεια που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, πιθανολογούν οτι ο «Μανώλης» της 17Ν έχει βρει ασφαλές καταφύγιο στην Αθήνα, μια πόλη που γνωρίζει πολύ καλά και έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να είναι ασφαλής.
Πληροφορίες θέλουν στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής να εχει μπει διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πιθανολογείται οτι επισκέφθηκε τις προηγούμενες ώρες ο Ξηρός.

Εικάζεται μάλιστα ότι το ταξίδι της «φυγής» για την πρωτεύουσα ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί αμέσως μετά το ΑΤ Καλλικράτειας, όπου παρουσιάστηκε για να δώσει «το παρών».
Πρόσωπο-κλειδί σε όλη την υπόθεση φαίνεται να ειναι συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο τον μετέφερε οδικώς στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν υποψίες ότι στην εξαφάνιση του καταζητούμενου εμπλέκεται συγγενικό του πρόσωπο, γι' αυτό και η Αντιτρομοκρατικη πήρε καταθέσεις τόσο απο μέλη της οικογένειας αλλά και από συγγενικά του προσωπα.
Θα «μιλήσει» το κινητό του τηλέφωνο;
Στην Αντιτρομοκρατική ελπίζουν φως στις έρευνες να ρίξει το κινητό τηλέφωνο του Χριστοδούλου Ξηρού, το οποίο άφησε στο σπίτι του στη Νέα Καλλικράτεια.
Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν μία προς μία όλες τις κλήσεις που δέχτηκε και έκανε ο Ξηρός το τελευταίο διάστημα, ελπίζοντας να πάρουν στοιχεία σχετικά με το σχέδιο φυγής που ακολούθησε, αλλά και για τα πρόσωπα που του παρέχουν καταφύγιο.
Από το βράδυ δραπέτης και επισήμως ο Ξηρός
Την ίδια στιγμή, λίγες ωρες απομένουν μέχρι να εκπνεύσει ο χρόνος της 9ήμερης άδειας που έλαβε απο τις φυλακές Κορυδαλλού και να κηρυχθεί και επισήμως δραπέτης.
Ο «Μανώλης» της 17Ν έχει περιθώριο μέχρι τη δύση του ηλίου, οπότε και κλείνουν οι φυλακες να παρουσιαστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλου.
ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
naftemporiki
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: