Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ 100+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2010-2013" - ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δύο δημοσιογράφοι, ο Μιχάλης Τεζάρης και ο Γιάννης Κέμμος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποτύπωσαν σε ένα λεύκωμα - βιβλίο τα πέτρινα χρόνια της οικονομικής κρίσης όπως οι ίδιοι τα βίωσαν στο μεγάλο σχολείο της ζωής, το πεζοδρόμιο. Περισσότερες από 100 φωτογραφίες με τις λεζάντες τους θα...σας συναρπάσουν.

Λένε πως μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλες λέξεις και όσοι το λένε δεν έχουν άδικο καθώς η δύναμη της εικόνας είναι καταλυτική!


"Η Ελλάδα της Κρίσης σε 100+ Φωτογραφίες 2010-2013" - Μια εξαιρετική δημοσιογραφική δουλειά



Ο Μιχάλης Τεζάρης και ο Γιάννης Κέμμος, δύο μάχιμοι δημοσιογράφοι κατέγραψαν καρέ καρέ την Ελλάδα της κρίσης.   

 Πορείες, οδομαχίες, μάχες σώμα με σώμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, συμπολίτες μας που ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια...όλες οι στιγμές που σημάδεψαν τη χώρα μας στα πέτρινα χρόνια του μνημονίου, περιλαμβάνονται σε αυτό το σπάνιο λευκωμα - βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Στεργίου και παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας. 
 Το άλμπουμ συνοδεύεται από τρεις μουσικές συνθέσεις (soundtracks) που έγραψε ο Βρετανός μουσικοσυνθέτης David J. Franco, εμπνευσμένος από την ελληνική κρίση και ειδικά για αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ.
 Οπως δήλωσε στο Newsit o δημοσιογράφος Μιχάλης Τεζάρης "στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται οι σημαντικότερες στιγμές που άλλαξαν τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας τα τελευταία 3 χρόνια". 
Mία είναι η ευχή του Newsit για το άλμπουμ, να είναι καλοτάξιδο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 
http://www.newsit.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: