Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Συνεχίζονται, στα όρια του γελοίου, οι κυβερνητικές παλινωδίες. Παρά την ανακοίνωση της απόσυρσης της επίμαχης διάταξης από τον Λ. Γρηγοράκο, ο υπουργός Εσωτερικών επανήλθε και επανέφερε την τροπολογία για να πάρει τα εύσημα του Μ. Βορίδη

Επανέρχεται για 5η φορά στον Κώδικα Μετανάστευσης η ρατσιστική ρύθμιση του άρθρου 19 με την οποία θα απελαύνεται όποιος καταγγέλλει εγκληματικές πράξεις ή περιστατικά ρατσιστικής βίας που δεν αποδεικνύονται από τις αρχές. Την απόσυρση της επίμαχης διάταξης ανακοίνωσε νωρίτερα στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος για να την επαναφέρει, υπό της επευφημίες Βορίδη, ο Γ. Μιχελάκης!


Σφοδρή αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνη, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για ακροδεξιό λαϊκισμό και απάντησε στις εμετικές κατηγορίες Βορίδη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προστάτης των δουλεμπόρων (!). Για ανατροπή της κοινής λογικής έκανε λόγο ο Π. Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ) καθώς ο μετανάστης είναι εξ' ορισμού αδύνατος και κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει τους βασανισμούς στο Α.Τ. Ομονοίας.

LEFT.GR



ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: