Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ;;;;

Συνέχεια στην κόντρα του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο για την περιβόητη ρύθμιση για την απέλαση μεταναστών έδωσε σήμερα ο γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος. 
Η διάταξη που χθες έγινε αντικείμενο ενδοκυβερνητικής κόντρας ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη και τον αναπληρωτή του, Λεωνίδα Γρηγοράκο και προέβλεπε την απέλαση μεταναστών που καταγγέλλουν βία από αστυνομικούς ή λιμενικούς οι οποίες δεν αποδεικνύονται, θα επανέλθει τονίζει ο κ. Μπαλτάκος.   
Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επανέλαβε και στο NewsIt πως "είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω" και πρόσθεσε ότι οι κομμουνιστικές εμμονές έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα. Διερωτήθηκε δε αν μπορεί κάποιος να είναι κομμουνιστής γιατί να μην επιτρέπεται να είναι αντικομμουνιστής.


Αναφερόμενος στη διάταξη για την απέλαση των μεταναστών σε περίπτωση ψευδών καταγγελιών, επέμεινε πως διασφάλιζε τα δικαιώματα αστυνομικών και λιμενικών, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις έπρεπε να πληρώνουν επί χρόνια δικαστικά έξοδα και δικηγόρους, εξαιτίας των μηνύσεων που τους είχαν γίνει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο, η ρύθμιση θα κατατεθεί ξανά στη Βουλή, αφού πρώτα γίνουν αλλαγές στο περιεχόμενό της. Πρέπει να κάποιο τρόπο να προστατευθούν οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί για να μη γίνονται στόχος ψευδών καταγγελιών, πρόσθεσε ο γραμματέας της κυβέρνησης.

Γρηγοράκος: Δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Μπαλτάκος

Όλα καλά στη σχέση του με τον πολιτικό του προϊστάμενο, Γιάννη Μιχελάκη τα βλέπει ο Λεωνδίας Γρηγοράκος. Δε συμβαίνει βέβαια το ίδιο και με τον Τάκη Μπαλτάκο. 

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι οι σχέσεις του και η συνεργασία του με τον Γιάννη Μιχελάκη είναι πολύ καλές και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «δεν έκανα του κεφαλιού μου, όταν μίλησα το πρωί με τον κ. Βενιζέλο. Κανένας υπουργός δεν κάνει του κεφαλιού του- αλίμονο. Έχει κάνει κάποιες συνεννοήσεις. Δεν ξέρω τι κάνει (σ.σ. ο κ. Μπαλτάκος). Ξέρω εγώ, μιλάω για μένα, ότι δεν κάνω του κεφαλιού μου και ενημερώνω τον πρόεδρό μου. Δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Μπαλτάκος».
http://www.newsit.gr/   


ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο.κ...γεννήθηκες αντικουμμουνιστής και θα πεθάνεις αντικομουνιστής....καλό ψόφο λοιπόν και γρήγορα!!!