Τρίτη, Απριλίου 22, 2014

ΆΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν στη Σαντορίνη για την υπόθεση της ρίψης βεγγαλικών το βράδυ του Μ.Σαββάτου, από τα οποία τραυματίστηκαν επτά άτομα. Πρόκειται για έναν 28χρονο, έναν 24χρονο και έναν 16χρονο. Συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιπλέον, κατά τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού στις κατοικίες συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο βαρελότο, 221 τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων και τσάντα ώμου.


Από την ρίψη βεγγαλικών τραυματίστηκαν συνολικά επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και μία αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. 

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Χαριτάκης, η κατάστασή της είναι κρίσιμη, παρουσιάζει ωστόσο «μια ελαφρά εργαστηριακή βελτίωση».

Εκτός από την 51χρονη, στο Βενιζέλειο διακομίστηκαν άλλα τρία άτομα (μία γυναίκα 53 ετών και ένας άνδρας 55 ετών, υπήκοοι ΗΠΑ, καθώς και ένας 50χρονος Έλληνας), οι οποίοι νοσηλεύονται με εγκαύματα κυρίως στα πόδια.

Οι υπόλοιποι τέσσερις ελαφρά τραυματίες -ένας 23χρονος Έλληνας και δύο Κύπριοι, ηλικίας 24 και 27 ετών- μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας στην Οία και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στον τόπο διαμονής τους. in.gr


ΠΡΕΖΑ TV
22-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: