Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΟΤΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ

Επτά άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά, τραυματίστηκαν το βράδυ της Ανάστασης από ρίψη βαρελότου στην Οία της Σαντορίνης. Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία.   
Ειδικότερα, τρεις Αμερικανοί, δυο γυναίκες ηλικίας 51 και 53 ετών και ένας άνδρας 55 ετών, καθώς και ένας 50χρονος Έλληνας, έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκαν ένας 23χρονος Ελληνας, ένας 24χρονος και μια 27χρονη από την Κύπρο.

Η μία Αμερικανίδα μάλιστα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παράλληλα, ένας ακόμη εκ των τραυματιών έχει σοβαρό τραύμα στο μάτι.
Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού, από όπου οι τρεις αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερς – οι τρεις υπήκοοι Η.Π.Α. και ο 50χρονος Ελληνας – μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν το πρωί δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.
.εθνος


ΠΡΕΖΑ TV
20-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: