Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΙΒΕΑΣ...ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!

Την πρόθεση του ιδίου και της συζύγου του να επιστρέψουν εν καιρώ στην Ελλάδα ώστε να συνεισφέρουν στην ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εξέφρασε με δήλωσή του ο Κυριάκος Γριβέας.


Πριν την έναρξη της τρίτης και τελευταίας ημέρας της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκδόσεων για την εξέταση του αιτήματος έκδοσης στην Ελλάδα του κ. Γριβέα και της Αναστασίας Βάτσικα, ο κατηγορούμενος για συνέργεια σε απιστία επιχειρηματίας εξέδωσε γραπτή δήλωση, την οποία εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ, στην οποία αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, ακολουθείται ενώπιον της αγγλικής Δικαιοσύνης η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη εκκίνηση της ποινικής διαδικασίας με την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος μας, πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα όπου και θα δώσουμε εξηγήσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

»Ανεξαρτήτως της απόφασης αυτού του δικαστηρίου και της όποιας πορείας της διαδικασίας, σύντομα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και θα συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της έρευνας, όπου και θα αποδειχτεί η αλήθεια».

Η διαδικασία ολοκληρώνεται το απόγευμα με τις αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών. Ο δικαστής Σνόου έχει εκφράσει την πρόθεσή του να ανακοινώσει την απόφαση για έκδοση ή μη του ζεύγους ακόμα και εντός της Πέμπτης.



Θανάσης Γκαβός, Λονδίνο

ΣΚΑΙ

ΠΡΕΖΑ TV
24-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: