Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου σχετικά με την αύξηση των απολύσεων που ετοιμάζει η κυβέρνηση, αξιοποιώντας τους ελέγχους του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για να μετατραπούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή συμβάσης έργου σε αόριστου χρόνου (ΙΔΑΧ). Παράλληλα, καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Περιστερίου που χωρίς καμία καθυστέρηση έστειλε τα στοιχεία 230 εργαζομένων στο υπουργείο, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.


Η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση επιταχύνει την αντεργατική πολιτική της ΕΕ με ένα ποιο ευέλικτο και ελεγχόμενο κράτος. Στοχεύει στην παραπέρα αύξηση των απολύσεων στο Δημόσιο, αξιοποιώντας τους ελέγχους του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για την μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή σύμβασης έργου σε αόριστου χρόνου (ΙΔΑΧ), ανεξαρτήτως της σχέσης εργασίας αόριστου ή μονίμων υπαλλήλων κατά το παρόντα χρόνο και σε βάθος εικοσαετίας, δηλαδή θα ελεγχτούν μετατροπές που έγιναν από το 1994 μέχρι σήμερα, που αφορούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

Χωρίς καμία καθυστέρηση (!!!), η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου έστειλε τα στοιχεία 230 εργαζομένων(ΙΔΑΧ) στο υπουργείο, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Από κοντά και οι δυνάμεις του εργοδοτικού συνδικαλισμού με την εκκωφαντική σιωπή και απουσία τους , βάζουν πλάτη ουσιαστικά να περάσουν όσο πιο εύκολα αυτά τα μέτρα , βαθιά νυχτωμένοι είναι αν νομίζουν ότι με την εσκεμμένη απουσία τους δεν θα ενημερωθούν οι Εργαζόμενοι .

Συνάδελφε – Συναδέλφισσα σε καλούμε :

Να παραδειγματιστούμε από τη δράση Σωματείων από γειτονικούς Δήμους που δεν επέτρεψαν στις επιτροπές του υπουργείου να ελέγξει τους φακέλους των ΙΔΑΧ.

Να είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση τις αμέσως επόμενες μέρες .

Να τους εμποδίσουμε να μας πετάξουν στις νέες δεξαμενές των απολύσεων που μας ετοιμάζουν.

Μόνο με οργάνωση και συσπείρωση γύρω από την Σωματειακή Επιτροπή του Κλαδικού Συνδικάτου μπορούμε να εμποδίσουμε τις πολιτικές που εξαθλιώνουν κάθε εργαζόμενο κάθε οικογένεια κάθε νέο κάθε συνταξιούχο κάθε άνεργο. Μόνο με ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. http://www.902.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: