Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

  Ούτε δύο μήνες δεν κατάφεραν τελικά τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα να παραμείνουν στα νέα γραφεία που νοίκιασαν στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Πατρέως, μετά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και των μελών του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου «επί τα πρόσω» που βρίσκεται στην περιοχή της Παντάνασσας.


Πλέον τα μέλη της Χρυσής Αυγής αναζητούν και πιθανόν να έχουν ήδη βρει νέο οίκιμα που θα στεγάσουν τα γραφεία τους μετά τη μεταφορά τους από την οδό Γερμανού στην άνω πόλη, στην οδό Γούναρη δίπλα από το 3ο Αστυνομικό Τμήμα και από τις 10 Ιουνίου δίπλα στην πλατεία της Παντάνασσας.

Όπως ανακοίνωσε η Τοπική Οργάνωση Πατρών της Χ.Α. «λόγω μεταφοράς της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών σε νέο οίκημα, τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά. Για τη νέα διεύθυνση της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών θα ενημερωθείτε μέσω της σελίδας μας. Μέχρι την επαναλειτουργία της Τοπικής Οργάνωσης σε νέα γραφεία, θα χρησιμοποιείται για τις επικοινωνιακές της ανάγκες Ταχ. Θυρίδα».

Κ.Τ. 
http://patrastimes.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
24-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: