Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

MCOUPLE APPLICATION: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ANDROID ΚΑΙ IOS

ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΗΝ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ/Η.
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Βλέπεις τον/την σύντροφό σου να μιλάει στο κινητό, να στέλνει μηνύματα και μετά να τα διαγράφει; Γενικά, φοβάσαι ότι σε απατάει αλλά δεν σε εμπνέει η ιδέα να βάλεις περούκα και να αρχίσεις να το παίζεις Σέρλοκ Χολμς; Μην αγχώνεσαι! Η τεχνολογία συνεχίζει να είναι με το μέρος σου και πλέον σου έχει εφαρμογή για να ελέγξεις αν ο σύντροφος σου το παίζει σε διπλό ταμπλό!

Η εφαρμογή mCouple μπορεί να σου πει αν ο/η σύντροφος σου σε απατάει και παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις που βρίσκεται και να διαβάζεις τα προσωπικά του μηνύματα! Είναι, όμως, καλή ιδέα να κατεβάσεις την εφαρμογή;Αυτή η εφαρμογή δίνει πλήρη πρόσβαση στους χρήστες της στα κινητά των συντρόφων τους! Τους επιτρέπει να διαβάζουν τα μηνύματα στο κινητό, τα inbox τους στο Facebook και να ανιχνεύσουν το σήμα τους μέσω του GPS της συσκευής. Παράλληλα το mCouple app, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηχογραφήσει τηλεφωνικές συζητήσεις του/ της συντρόφου σου και σου δίνει πρόσβαση στις αποθηκευμένες φωτογραφίες και videos που έχει στο κινητό του.Από νομικής πλευράς πάντως αυτό το είδος κατασκοπείας είναι καθαρή καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων του άλλου.   
  

http://ipop.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
29-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: