Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2014

ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λέσβο η είδηση ότι ένας 50χρονος ιεροψάλτης και επιχειρηματίας ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι 9 ετών, στην ευρύτερη περιοχή της Άντισσας...
Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία που έκανε ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με την οποία πριν από περίπου 15 ημέρες ο 50χρονος ενώ βρισκόταν με το κορίτσι στον χώρο της επιχείρησης του, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες.


Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, την ημέρα που έγινε το προαναφερόμενο περιστατικό, το παιδί πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και είπε στους γονείς του τι είχε συμβεί. Εξοργισμένος ο πατέρας, βγήκε στο δρόμο με ένα σιδερένιο λοστό στο χέρι και έψαχνε τον φερόμενο ως δράστη. Οι συγχωριανοί του κατάφεραν να τον ηρεμήσουν, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία, όπου έκανε την καταγγελία, με τις αρχές να σχηματίζουν δικογραφία για αποπλάνηση ανήλικου. Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο και για άλλα δύο κορίτσια που έχουν δεχτεί ασελγείς πράξεις από τον συγκεκριμένο, ωστόσο οι οικογένειές τους δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία, φοβούμενες τον διασυρμό. 
http://www.seleo.gr/ 
ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ.