Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!

Δημόσια απειλή είναι  πολλά από τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που στελεχώνουν τους σταθμούς της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής καθώς  κυκλοφορούν ανασφάλιστα.

Την ώρα που η ελληνική πολιτεία απειλεί με βαριά πρόστιμα  αλλά ακόμα και με ποινές φυλάκισης και αφαίρεσης του διπλώματος όσους συλληφθούν να μην έχουν ασφαλίσει το αυτοκίνητό τους, την ίδια ώρα  αυτή όπως προκύπτει από έρευνα του ‘κόσμου’ είναι ο μεγαλύτερος παραβάτης.


Αιτία για να έρθει στο φως το θέμα αποτέλεσε η εμπλοκή πριν από λίγα εικοσιτετράωρο  οχήματος της πυροσβεστικής σε τροχαίο όπου στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως αυτό ήταν ανασφάλιστο.

Η συνέχεια ήταν πιο αποκαλυπτική καθώς από το ρεπορτάζ προκύπτει πως επειδή τα οχήματα είναι ανασφάλιστα καθημερινά στους πυροσβεστικούς σταθμούς υπάρχουν «κρούσματα» άρνησης από τους οδηγούς να τα οδηγήσουν φοβούμενοι τις συνέπειες. 

Εκτός λειτουργίας το 199

Μέσα στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πυροσβεστικής από την πολιτεία το πρωί της Πέμπτης ήρθε και το απίστευτο, η επικοινωνία με το 199 να μην είναι εφικτή για μία και πλόεν ώρα, με τον ΟΤΕ να πληροφορεί όσους καλούσαν πως η επικοινωνία δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους και πως καταβάλλεται προσπάθεια να αποκατασταθεί η βλάβη!! 

http://patrastimes.gr/ 
  ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: