Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ - ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΥΤΕΥΣΗΣ.
ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΙΣΧΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Με έντονο τρόπο συνεχίζονται οι διεργασίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση εκτός από το όνομα του Φώτη Κουβέλη εξετάζει άλλη μια υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά, αυτή της Μαρίας Δαμανάκη.


Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» το επιτελείο του Μαξίμου έχει ρίξει στο τραπέζι και το όνομα της πρώην κοινοτικής επιτρόπου, θέλοντας να δει κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει αυτή η υποψηφιότητα.

Την ίδια ώρα ο Φώτης Κουβέλης, χθες από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, έδωσε τελος στα σενάρια περί υποψηφιότητας του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι το θέμα δεν είναι του παρόντος- χωρίς ωστόσο να το αποκλείει- και πώς θα πρέπει να αντιμετωπισθεί στον κατάλληλο χρόνο και σε συνάρτηση με την πολιτική συγκυρία που θα διαμορφωθεί και τις ασκούμενες πολιτικές, ενω ζήτησε να σταματήσει το μικροκομματικό παιχνίδι, όπως είπε με τους θεσμούς. 

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: