Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2014

Η SEAJETS ΑΦΗΣΕ ΤΟ MASTERJET ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Ξεπερασε καθε οριο η αλητεια της SeaJets, η οποια χθες Κυριακη 24/8/2014 αφησε το πλοιο της MasterJet, να πραγματοποιησει το δρομολογιο Σαντορινη,Ναξος,Μυκονος,Πειραιας...χωρις κλιματισμο στις οικονομικες θεσεις...που ηταν και οι περισσοτερες.
Οποια ερωτηση και να εγινε απο τους επιβατες στο πληρωμα του πλοιου για εξηγησεις, επεσε στο κενο καθως κανεις δεν ειχε να πει κατι συγκεκριμενο.
Μαλιστα το πλοιο εφτασε στο λιναμι του Πειραια με σχεδον 2 ωρες καθυστερηση!!!
Για την κατασταση αναταραχης και δυσφοριας μεσα στο πλοιο ειναι περιττο να πουμε...
Η SeaJets για να κατευνασει τους επιβατες...τους κερασε Coca Cola...ενω οσοι ηθελαν εγραφαν σε δελτιο παραπονων...που πανω δεν ειχε τα στοιχεια της εταιρειας!!!

Πραγματικα απορουμε με ποια λογικη το Υπ.Ναυτιλιας και το λιμενικο αφηνουν πλοια να αρχιζουν το ταξιδι τους,εν μεσω μαλιστα τουριστικης περιοδου και μερας με καυσωνα...χωρις να εχουν κλιματισμο ή με χαλασμενο κλιματισμο.
Ετσι διαφημιζουν την Ελλαδα στους Τουριστες; Με τετοιες καφριλες;
Μαλιστα οταν το MasterJet εφτασε τελικα στο λιμανι του Πειραια,υπηρχαν απεξω ΜΜΕ για να καταγραψουν τις καταγγελιες των επιβατων..οπως και επισης το λιμενικο.Μενει να δουμε την επισημη απαντηση της εταιρειας και ξφυσικα για το εαν θα αποζημιωθεί ο κοσμος.
Τελος να σημειωσουμε πως δεν ειναι το πρωτο κρουσμα καθυστερησης και απαραδεχτης συμπεριφορας της εταιρεια. Πριν απο 5 μερες ο Σταθης Δρογοσης ειχε γραψει στο twitter του










ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 4 ΩΡΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΞΙΑΣ ΝΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ " ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ". ΠΣΣΤ.... ΑΔΕΡΦΕ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.