Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

«ΜΑΪΜΟΥ» Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ- ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναδημοσίευση από το xyzcontagion.wordpress.com:

Στη μακρά παράδοση ψεμάτων και προσπαθειών παραπλάνησης που μας συνηθίζει η ναζιστική οργάνωση [Σ.Σ. Δείτε στο τέλος του άρθρου παλαιότερες τέτοιες προσπάθειες που όμως ατύχησαν και αποκαλύφτηκαν] ήλθε να προστεθεί άλλη μία:

Σε όποιον έτυχε να παρακολουθήσει τη χτεσινή (12/09/2014) συνέντευξη τύπου της ναζιστικής συμμορίας στη ΔΕΘ, λογικά θα πρέπει να του έκαναν εντύπωση τα εξής:


- Ολοι οι δημοσιογράφοι ήταν άγνωστοι, όπως άγνωστα ήταν και τα υποτιθέμενα ΜΜΕ που εκπροσωπούσαν, με την εξαίρεση του πρώτου που ήταν απ’ την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

- Δύο εξ αυτών ήταν από την χρυσαβγίτικη εφημερίδα “Ακρόπολη” (μεγάλος δημοσιογραφικός οργανισμός η “Ακρόπολη” -ούτε η Washington Post δεν στέλνει δύο απεσταλμένους για να καλύψει τα γεγονότα) και άλλος ένας από την επίσης χρυσαβγίτικη εφημερίδα “Εμπρός”, δηλαδή στελέχη της οργάνωσης ή άμεσα εξαρτώμενοι από αυτήν.

- Και όλοι οι άλλοι ήταν στελέχη και υποψήφιοι της συμμορίας στις τελευταίες εκλογές.

Για του λόγου το αληθές, τα ονόματα των υποτιθέμενων “δημοσιογράφων” ήταν τα εξής:

 – Μπαχάς Ιωάννης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, είναι αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της ΧΑ, και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλοςΘεσσαλονίκης 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

- Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, επίσης εκπαιδευτικός, δήλωσε ότι εκπροσωπεί κάποιο μέσο, κάτι με ΝΥ στον τίτλο, και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

- Κωνσταντινίδου Βασιλική, επίσης εκπαιδευτικός (φιλόλογος), δήλωσε ότι εκπροσωπεί κάποιο μέσο GrPress, και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

- Κιοσσέ Πηνελόπη (Πέννυ), (αυτή δεν είναι εκπαιδευτικός, ΟΚ, αλλά) βοηθός μικροβιολόγου, είναι αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της ΧΑ, και ήτανυποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας 2014 με τη Χρυσή Αβγή, η απόδειξη εδώ.

Εντάξει, ας μην το κάνουμε θέμα τώρα. Κάθισαν και σκέφτηκαν:

- Τι θα κάνουμε με τη συνέντευξη τύπου;;; Πως θα γεμίσουμε τα καθίσματα με “δημοσιογράφους”;;; Δεν γίνεται να είναι άδεια, θα φανεί αυτόάσχημα στην τηλεόραση. Ποιους να φωνάξουμε να κάνουν τους δημοσιογράφους εκτός από τους δύο δικούς μας της “Ακρόπολης” και τον ένα του “Εμπρός”;;;

Και βρήκαν τη λύση:

- Να φωνάξουμε δικούς μας. Οχι όποιον κι όποιον. Κάποιους που να μπορούν να φτιάξουν μια πρόταση της προκοπής και να αρθρώσουν 5 λέξεις στη σειρά.

- Πολύ ωραία. Κοιτάξτε στις λίστες με τους υποψήφιους, ποιοι είναι λ.χ. εκπαιδευτικοί ή κάτι παρόμοιο, να τους φωνάξουμε και να τους φέρουμε στη συνέντευξη.

Πάμε ό,τι στοίχημα θέλετε ότι έτσι έγιναν τα πράγματα :)

ΥΓ: Αν και το ανησυχητικό εδώ είναι το πόσοι πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν ενστερνιστεί τις ναζιστικές “ιδέες”, κι αυτό δεν είναι καθόλου αστείο.ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: