Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2014

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ‏

Τον εργάτη Μοχάμεντ Ιλιάς έβαλε στο στόχαστρο της η συμμορία των νεοναζί που επιτίθεται συστηματικά το τελευταίο μήνα στη περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς.

Ο μετανάστης από το Πακιστάν δέχτηκε επίθεση από δύο φασιστοειδή την Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη στις 4.15μμ στην οδό  Άρτης και Κορυτσάς. Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο. Μόνο με την επέμβαση ανθρώπων της γειτονιάς ,που βγήκαν έξω στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι, σταμάτησαν την επίθεση τους. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο.


Η Αστυνομία που κατέφθασε αμέσως δεν εντόπισε τους δράστες, οι οποίοι είναι γνωστοί στο Μοχάμεντ Ιλιάς, καθώς όπως καταγγέλλει δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επιθέσεις κατά μεταναστών στη περιοχή.

Το τελευταίο μήνα υπήρξαν περιστατικά επιθέσεων τουλάχιστον τέσσερις φορές. Μία φορά συνελήφθη μάλιστα ένας δράστης, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες , αφέθηκε ελεύθερος.

Οι  νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ξανά στη περιοχή και ενεργοποιούν τα απομεινάρια των ταγμάτων εφόδου της Νίκαιας και του Πειραιά. Η ανοχή τ ης Αστυνομίας τους έχει αποθρασύνει με αποτέλεσμα να στήνουν ενέδρες τα βράδια στη περιοχή.  Το καλοκαίρι στην ίδια περιοχή είχαν εισβάλει στο σχολείο όπου στεγάζεται το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά σπάζοντας υποδομές και αφήνοντας την υπογραφή τους.

Το ΑΤ Καμινίων έχει μακρά ιστορία εμπλοκής σε περιπτώσεις διαφθοράς των ανώτερων στελεχών του ενώ η ΚΕΕΡΦΑ σε προηγούμενη περίοδο περίοδο είχε καταγγείλει κάλυψη ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων.



Καμία ανοχή στις ρατσιστικές επιθέσεις των νεοναζί σε βάρος των μεταναστών εργατών στις γειτονιές μας. Την ώρα που οι εργαζόμενοι δίνουν τη μάχη ενωμένοι κατά των απολύσεων, της φτώχειας, των μνημονίων και της ανεργίας, οι φασίστες στοχοποιούν τους μετανάστες για να βγουν λάδι οι κυβερνήσεις και τα αφεντικά.

Θα δώσουμε συνολικότερη απάντηση με τη Διεθνή Αντιφασιστική Συνάντηση στις 11 και 12 Οκτώβρη στο Γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ

Η ΚΕΕΡΦΑ Νίκαιας καλεί σε ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 2/10 στις 7μμ στο Δημαρχείο της Νίκαιας για αν οργανώσουμε την αντιρατσιστική διαμαρτυρία της Κυριακής 5/10 στη Παλιά Κοκκινιά.

Επικοινωνία με: Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, 6955295322, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Κατερίνα Θωίδου, δημοτική σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη   
ΠΡΕΖΑ TV
27-9-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα εχεις γίνει γραφικός πια
Ουτε για πλάκα δεν αξίζει να μπενω εδω
Οτι γράφει η καθε φιλαδα το αποδέχεσαι
Τι διάολο σε ποιους απευθύνεσαι
Mental retardation is a disability ρεεεεεεεεεεεεεεε
Αντε σοβαρέψου γιατι θα αρχίσω να βρίζω
μου άρεσε το άρθρο στο οποίο μέλος της ΧΑ κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low»,
Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία προφανώς δεν είναι Χρυσαυγίτης, ενώ η φωτογραφία είναι από το διαδίκτυο. Πρόκειται για τον Αλφρέντο Ρεϊνάντο, στρατηγό του Ανατολικού Τιμόρ που έχει πεθάνει
Αντε γιατι αρχίζω και τα περνώ μαζι σου
Είπαμε οχι ψέματα
Να σοβαρευτούμε

Red rabbit hunter