Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΔ

Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει η ΝΔ και στην εκδήλωση που πραγματοποιείται το απόγευμα στην Αθήνα, ηχηρές και με πολιτική σημασία είναι οι παρουσίες, όπως και οι απουσίες. 

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να απευθύνει προσκλητήριο για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς παράταξης, ενώ θα παρουσιάσει και τον οδικό χάρτη εξόδου από το μνημόνιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναφερθεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τις φοροελαφρύνσεις, αλλά και την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.

Από τις παρουσίες-έκπληξη θεωρείται αυτή του άλλοτε ισχυρού άνδρα των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, Θοδωρή Ρουσόπουλου.

Το «παρών» δίνουν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, καθώς και κορυφαία στελέχη όλων των εποχών, όπως οι Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και πληθώρα μικρομεσαίων στελεχών, δινοντας ένα θετικό στίγμα σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για την Κεντροδεξιά.

Η εκδήλωση έχει και τις απουσίες της, όπως αυτές του Γιώργου Αλογοσκούφη, του Γιώργου Σουφλιά και του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.
in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
4-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: