Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

ΣΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
Τρία είναι τα επενδυτικά σχήματα, που υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκόπουλου για 40 χρόνια.
Όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (15/12) το ΤΑΙΠΕΔ, πρόκειται για τα εξής σχήματα:

- DIMAND Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Κατασκευών, Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε.
- ΕΛΙΑ Κατασκευαστική Α.Ε.
- ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων
Επίσης, για την αξιοποίηση του ακινήτου έκτασης 30 στρεμμάτων στις Γούρνες Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης, κατατέθηκαν οι εξής δύο προσφορές:
- DIMAND Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Κατασκευών, Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε.
- JUMBO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία
Επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, είναι η αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών, η οποία θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ.
Να σημειωθεί ότι στον ίδιο διαγωνισμό συμπεριλαμβανόταν και ακίνητο έκτασης 316 στρεμμάτων στις Γούρνες Χερσονήσου, για το οποίο όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον.
Τα Boutique Hotels
Όσον αφορά την αξιοποίηση ομάδας ακινήτων με σκοπό την ανάπτυξη τους σε τουριστικές μονάδες ιδιαίτερης αισθητικής (Boutique Hotels) και πιο συγκεκριμένα για το Σανατόριο Μάνα στη Βυτίνα Αρκαδίας, ανακηρύχθηκε πλειοδότρια η OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. για τη μίσθωση του για 50 χρόνια. Το αρχικό ετήσιο μίσθωμα φτάνει τις 16.600 ευρώ.
Για το Ξενία Θάσου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι στις 28 Ιανουαρίου του 2015 ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα, που περιλαμβάνονται στο εν λόγω χαρτοφυλάκιο και για το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, δεν υπήρξε ενδιαφέρον. 
NEWS247.GR

ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: