Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: «7 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ, ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΤΩΡΑ»

Ο Γ. Αποστολόπουλος καταγγέλεται ως ο μεσάζοντας για το χρηματισμό του Παύλου Χαϊκάλη ώστε να ψηφίσει ΠτΔ και να δώσει "φιλί ζωής" στη συγκυβέρνηση των Σαμαρο-Βενιζέλων.
 Καμμένος και Χαϊκάλης χειρίστηκαν την υπόθεση αριστοτεχνικά και την "έδεσαν" με ντοκουμέντα. Η ΝΔ κατηγόρησε τον... ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός άρχισε τις... μηνύσεις!

Ήδη, η Δικαιοσύνη κάλεσε τον Σούκουρα να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση χρηματισμού της Ξουλίδου, τα ντοκουμέντα της οποίας (διάλογοι facebook) έφερε στη δημοσιότητα Το ΧΩΝΙ (30-11-2014).

Π. Χαϊκάλης: «Μου έδιναν 
2 µε 3 εκατ. για να ψηφίσω ΠτΔ»

Λίγες µέρες µετά την υπόθεση Ξουλίδου, έσκασε σαν βόµβα η (νέα) υπόθεση Χαϊκάλη. Του έδιναν ρευστό, χρυσό και του ρύθµιζαν το δάνειο για να ψηφίσει Πρόεδρο της ∆ηµοκρατίας.


Οι επίσηµες καταγγελίες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για προσπάθεια χειραγώγησης, µέσω οικονοµικού ανταλλάγµατος, του βουλευτή του κόµµατος, Παύλου Χαϊκάλη, ώστε να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας ∆ήµα για την Προεδρία της ∆ηµοκρατίας, συνταράσσουν συθέµελα το πολιτικό σκηνικό.

Η απόλυτη αυτή ανατροπή –εν µέσω της διαδικασίας για την εκλογή νέου Προέδρου- έχει επιφέρει τον πανικό όχι µόνο στο Μέγαρο Μαξίµου, που κατέθεσε µήνυση κατά παντός υπευθύνου για λόγους εντυπωσιασµού, αλλά και στα συστηµικά µίντια, τα οποία ανακάλυψαν «νέες φαντασιώσεις». Βέβαια, οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από τους ίδιους. Πριν καν ξυπνήσουν, θα έχουν ήδη πέσει. Oλοι τους! Και, µάλιστα, µε κρότο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΑΧΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  

ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: