Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ

Εξιτήριο πήρε χθες το μεσημέρι από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο Νίκος Ρωμανός, που φορούσε μπλουζάκι του Παναθηναϊκού θέλοντας να δείξει με τον τρόπο του τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα αλλά και να ευχαριστήσει το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας επειδή τον στήριξε σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του.

   
Ο 21χρονος, που νοσηλευόταν λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας, μεταφέρθηκε στο τμήμα γυναικών των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Νίκος Ρωμανός είχε ξεκινήσει απεργία πείνας στις 10 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενος για την άρνηση χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας που είχε αιτηθεί, προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο ΤΕΙ όπου έχει περάσει.

Η άρνηση λήψης τροφής του απεργού πείνας διήρκεσε 31 μέρες και έληξε στις 10 Δεκεμβρίου, με την ψήφιση τροπολογίας που ικανοποίησε το αίτημά του για δυνατότητα μετάβασης στη σχολή του. Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν, είχαν εκτιμήσει αρχικά ότι θα χρειαστούν δύο εβδομάδες σταδιακής επανασίτισης, προκειμένου να συνέλθει ο οργανισμός του από το ισχυρό σοκ που είχε υποστεί λόγω της απεργίας πείνας.

«Η φάση της επανασίτισης είναι δύσκολη για τον οργανισμό, εξίσου με την ασιτία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γιατρός του, Ματίνα Παγώνη, συντονίστρια-διευθύντρια Παθολογίας στο «Γ. Γεννηματάς». Ωστόσο, χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας βρισκόταν υπό τη στενή παρακολούθηση των θεραπόντων ιατρών του, ενώ οι κλινικο-εργαστηριακοί έλεγχοι ήταν συνεχείς, για να διασφαλιστεί ότι ο οργανισμός του επανακάμπτει χωρίς επιπλοκές.
http://www.efsyn.gr/arthro/dikaiomenos-gia-ton-agona-toy-o-romanos

ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: